Älskade sjal!

Snacka om att dagarna går…..

…..dagen har bara svischat fram. Jag har hunnit poddat nu också. Niclas och jag poddade i min nya lokal. Försökte få honom att riktigt känna efter hur skön atmosfär jag har där i nya lokalen. Men det gick ju sådär, kä, ni får höra i podden sen. 😉 Om du mot förmodan missat våra poddar så hittar du alla HÄR!

.

IMG_8153.JPG

IMG_8155.JPG

Trött-tant med ny sjal.

Idag kom äntligen min efterlängtade sjal! Åh jag älskar den….. Önskar bara att paketet med Milos alla födelsedagapresenter kommer idag också. Iiiih….. Supermiss om man inte har ett morgonpaket när man alltid annars haft det. Then i got some explaining to do! 😉

.

Hepp! Nu ska jag sätta mig för att knåpa ihop en JULBLOPPIS.

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Fia
Fia
9 years ago

Ååå fin sjal! Äkta eller kopia? Var har du köpt den?

Fia
Fia
9 years ago

Ååå fin sjal! Äkta eller kopia? Var har du köpt den?

Nästa inlägg

Julmingel

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x