Drömmen om en punschveranda!

Visioner kan ändras!

Har alltid trott att jag drömmer om ett vitt funkishus som är sådär modernt och stilrent. Igår såg jag ett gammalt hus med en punschveranda och tänkte att ”Vafasen håller jag på med? Det vill jag ju inte alls ha…..” Ibland tror man att vissa saker är på ett visst sätt för att man kanske tyckt eller drömt om det tidigare. Men, man förändras, och det verkar smaken också göra. Är det en åldersgrej? Nä, jag vet faktiskt inte.

.

IMG_8324.JPG

IMG_8323.JPG

Kolla in detta? Vilken härlig ingång. Kanske skulle jag välja att ha allt i vitt för att jag tycker att det är oerhört vackert med vita hus. Jag passerar ett drömhus på väg till Milos skola varje dag. Ska ta bild på det och visa dig nån dag. Men kolla in fönstrena på denna punschveranda? Så fint!

.

IMG_8321.JPG
Bild lånad HÄR!

IMG_8363.JPG

IMG_8362.JPG

Så, numera visualiserar jag att jag (sen nångång) ska hitta ett sånt här hus som jag ska få sätta min egen prägel på. En punschveranda är ett måste! 🙂

.

IMG_8364.JPG

Den här bilden hittade jag på någons blogg som hon hittat och tagit bild på, det var hennes drömhus. Jag ska också smyga fram till mitt någon dag och ta bild.

1
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Madeleine
9 years ago

Denna någon har även fotat punschverandan med det runda bordet 😛

niiinis
niiinis
Reply to  Madeleine
9 years ago

Ska skriva det under bilden också! 🙂

Sanna
9 years ago

Hej !

Idag startar musikhjälpen och jag har startat en digital insamlingsbössa för alla som skriver och gillar bloggar.

Snälla! Kan inte du hjälpa mig att sprida detta så vi kan samla in riktigt mycket pengar i kampen mot HIV

http://bossan.musikhjalpen.se/insamling/bloggbossan

Hoppas du får en underbar dag !
Kram

Sanna
9 years ago

Hej !

Idag startar musikhjälpen och jag har startat en digital insamlingsbössa för alla som skriver och gillar bloggar.

Snälla! Kan inte du hjälpa mig att sprida detta så vi kan samla in riktigt mycket pengar i kampen mot HIV

http://bossan.musikhjalpen.se/insamling/bloggbossan

Hoppas du får en underbar dag !
Kram

Nästa inlägg

Mardrömsjävlar…….

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x