Mardrömsjävlar…….

Godmorgon!

Har sovit ok fast jag haft en HEL DEL hemska mardrömmar, usch jag drömde att min mamma dog. Så fruktansvärt hemskt var det och jag grät så himla mycket när jag vaknade, fick knappt luft. Jag bara upprepade att jag aldrig mer skulle få se henne och så grät jag och skrek så himla mycket. Usch! Så ledsen i hela själen nu bara för det och tårarna rinner nu när jag skriver om det, vill inte ens tänka tanken liksom. Tur att mamma är ledig idag, måste åka och krama henne!

.

IMG_0108.JPG

IMG_2446.JPG

.

Hatar verkligen mardrömmar av det här slaget då det brukar färga hela ens dag. Man blir liksom lite spak. 🙁 Jag vaknade till igår efter att ha sovit ett antal timmar i soffan. Precis då satte Tony på en film som jag kollade på. Den hette ”This is where i leave you”. Den var sååååå bra. Filmen handlar om en man som är gift och ”lycklig” och blir plötsligt bedragen av sin fru och förlorar också sin pappa i samma veva. Kanske var det därför jag fick mardrömmar? Kan vara så.

.

Hepp, nu ska jag skicka in lite tvätt i torktumlaren så Milo har rena överdragsbyxor och jacka till skolan idag. Kan det inte komma snö nudå så vi slipper hålla på och tvätta sönder barnens ytterkläder av detta slaskväder?! Varje dag hämtar jag en unge som är skitig från topp till tå, t.o.m mössan är lerig liksom. 🙂 Tvätta tvätta tvätta, thank god för tvättmaskin och torktumlare säger jag.

.

PS: Några av er har lite problem att läsa bloggen från mobilen. Bilderna hoppar hejvilt och inläggen ser konstiga ut. Du som har så, vilken webbläsare har du och vilket operativsystem? Det skulle hjälpa oss att luska i problemet! Har briefat min webbsnubbe så får vi se vad han säger? Ba’satt’duvet! 🙂

.

Annars så önskar jag dig en fin måndag på alla sätt. ❤️ Idag kör jag igång ett nytt tema för godsaker. Kommer lite tips på erbjudanden också. HAPPY MONDY! ❤️

1
Subscribe
Notify of
guest

10 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ulli
Ulli
9 years ago

Håller med din blogg är hopplös att läsa (tyvärr-synd, börjar tröttna nu!) ifrån min iPad, men hoppas det kommer att lösa sig för du är bäst!! Ha en underbar dag.

Ulli
Ulli
9 years ago

Håller med din blogg är hopplös att läsa (tyvärr-synd, börjar tröttna nu!) ifrån min iPad, men hoppas det kommer att lösa sig för du är bäst!! Ha en underbar dag.

Åsa
Åsa
9 years ago

Hej! Jag läser med explorer och då blir bilderna liggande ibland. Önskar dig en fin dag! 🙂

Åsa
Åsa
9 years ago

Hej! Jag läser med explorer och då blir bilderna liggande ibland. Önskar dig en fin dag! 🙂

Annika W
Annika W
9 years ago

Hej! Vill bara tipsa om Nikwax sortiment. Perfekt att impregnera barnens kläder med då man minskar mängden vattenpelare vid varje tvätt. Kram <3

Annika W
Annika W
9 years ago

Hej! Vill bara tipsa om Nikwax sortiment. Perfekt att impregnera barnens kläder med då man minskar mängden vattenpelare vid varje tvätt. Kram <3

Sandra
Sandra
9 years ago

Jag läser i iPhone, safari är. Webbläsaren. Operativ system vet ej

Sandra
Sandra
9 years ago

Jag läser i iPhone, safari är. Webbläsaren. Operativ system vet ej

Susanne
Susanne
9 years ago

Hej!
Min webb läsare är Safari och jag går in på din sida via min Iphone 5s.
Ha en bra dag!

Susanne
Susanne
9 years ago

Hej!
Min webb läsare är Safari och jag går in på din sida via min Iphone 5s.
Ha en bra dag!

Nästa inlägg

Gun Jaensson

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x