Morningglory och Nutella

image

Godmorgon!

Här har mina tre kids tindrande ögon efter budet jag fick från Nutella igår. Jag brukar köpa Nutella lite då och då men just nu var det ett tag sen. Vill ”avsockra” även barnen ibland. Så ni må tro att alla tre var rätt glada när de visste att det skulle bli Nutella till frukost idag. Fint! Tack Nutella för den tidiga julklappen.

.

Jag är helt kär i vår julgran här, det är en sån härlig känsla att komma ner på morgonen och få tända upp granen och få den där julkänslan. I love it! ❤️

.

IMG_8415.JPG

Vi är överens om att vi aldrig haft en så fin julgran som vi har nu. Vitt, guld och silver visade sig vara ett vinnande koncept. ❤️

.

Idag ska Du få ett nytt ”dubbelrecept”, sen ska Du också få ett skönhetstips för våra fötter och sen ska Du få bekanta dig med ett nytt barnklädesmärke och också få ett fint erbjudande. Perfekt till julen säger jag! Nu ska jag sparka upp två pubbeungar här och få upp dom till skolan, sen går jag och sätter mig på ett fik och jobbar. Sen väntar tillverkning och poddinspelning också. Ska också kontakta två fantastiska personer för att berätta om ett ide som bara poppade upp i mitt huvud igår. Får se om dom hakar på? 😉 (Jag och min kreativa hjärna……)

.

PS: Viktigt! Hur funkar sidan för er nu? Vore sååå bra att få veta så min webbis kan fortsätta sitt arbete???!!!!!!!!

1
Subscribe
Notify of
guest

19 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sofia
9 years ago

Underbart med gran, det är mysfaktor på hög nivå, älskar’t!

Sidan funkar okej, men är lite trög hos mig, vet inte vad det kan bero på eller om det har med sidan att göra 🙂

Ha en fin dag goding!
Kramar

Jenny
Jenny
9 years ago

Segt. Får inte upp sidan.

Jenny
Jenny
9 years ago

Segt. Får inte upp sidan.

Susanne
Susanne
9 years ago

Godmorgon!
Vilken fin julgran!
Sidan funkar bra för mig nu!
Var inne igår kväll och då fungerade den bra också.
Ha en toppen dag!
Kram

Susanne
Susanne
9 years ago

Godmorgon!
Vilken fin julgran!
Sidan funkar bra för mig nu!
Var inne igår kväll och då fungerade den bra också.
Ha en toppen dag!
Kram

sarah
sarah
9 years ago

Hej!

Tack för din fina blogg som jag följt under flera år.
Jul snart och jag letar febrilt efter ett rött läppstift….. Har köpt två men inget känns bra. Skulle vara toppen om du ville lägga ut tips på snyggt rött läppstift som passar en blondin som jag, (som inte är van att använda starka färger men vill försöka!). Tycker det är så svårt att veta vad som passar.

Hemma förkyld så nu ska jag baka dina fina goda lussebullar!

Ha en fin dag!

sarah
sarah
9 years ago

Hej!

Tack för din fina blogg som jag följt under flera år.
Jul snart och jag letar febrilt efter ett rött läppstift….. Har köpt två men inget känns bra. Skulle vara toppen om du ville lägga ut tips på snyggt rött läppstift som passar en blondin som jag, (som inte är van att använda starka färger men vill försöka!). Tycker det är så svårt att veta vad som passar.

Hemma förkyld så nu ska jag baka dina fina goda lussebullar!

Ha en fin dag!

Titti
9 years ago

Sidan fungerar bra för mig.
Kram Titti

Titti
9 years ago

Sidan fungerar bra för mig.
Kram Titti

L
L
9 years ago

Via appen Bloglovin funkar den toppen!

L
L
9 years ago

Via appen Bloglovin funkar den toppen!

Erika
Erika
9 years ago

Sidan funkar bra för mig nu.
Skönt att ha fått upp granen, check på den liksom!

Erika
Erika
9 years ago

Sidan funkar bra för mig nu.
Skönt att ha fått upp granen, check på den liksom!

AnnaCarin
AnnaCarin
9 years ago

Sidan har en längre tid varit svår för mig att ladda. Just nu gick det bättre men i morse gav jag upp.

AnnaCarin
AnnaCarin
9 years ago

Sidan har en längre tid varit svår för mig att ladda. Just nu gick det bättre men i morse gav jag upp.

Mallansvardag
9 years ago

Jag följer din blogg via Bloglovin och där är det inga problem alls.
Håller verkligen med om att det är en riktigt fin gran ni har. Precis min smak Tyvärr håller inte resten av familjen med, enligt dem SKA det vara rött i granen och möjligen lite silver ; )
Kram

Mallansvardag
9 years ago

Jag följer din blogg via Bloglovin och där är det inga problem alls.
Håller verkligen med om att det är en riktigt fin gran ni har. Precis min smak Tyvärr håller inte resten av familjen med, enligt dem SKA det vara rött i granen och möjligen lite silver ; )
Kram

Ulli
Ulli
9 years ago

Sidan funkar :)) lite seg men text o bild är där det ska :))

Ulli
Ulli
9 years ago

Sidan funkar :)) lite seg men text o bild är där det ska :))

Nästa inlägg

Saffransbullar med mandelmassa och lussekatter

19
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x