Nyårsstassen klar!

Godmorgon!

Usch, sovit krattigt inatt alltså. Vaken sen midnatt typ…. Trött som en gnu nu verkligen. Men, det är bara till att köra på här, varför deppa över det när det finns så mycket värre saker att deppa över?

.

Igår åt jag sushilunch hos Alexandra på HÄR!

.

image

.

Visst har vi det mysigt va? Alexandra hade bakat också, massa julgodis som jag bara var tvungen att smaka av.

.

image

.

image

.

Äntligen fick jag med självaste Alexandra på bild också. Vi har faktiskt lärt känna varann genom våra bloggar. Hon har ingen längre men det började med att vi skrev inne hos varann och det är verkligen fleeeeera år sen! 🙂

.

image

.

Sorry för skitig spegel igen (svårt att hålla ren med barn som ska kladda så fort man står och speglar sig). Men den här underbart härliga gröna klänning från Dry-Lake fick följa med hem. Planerar att ha den på mig på nyårsafton. Vad vi nu ska göra eftersom det inte ännu är planerat, men den här ska jag ha då i alla fall. 🙂 Bra att man planerat stassen innan festen, haha! Den är helt underbar i alla fall – magvänlig dessutom! Hurrraaaa!!!! ❤️❤️❤️ Jag älskar magvänliga klänningar så man riktigt kan äta avslappnat. 🙂 Du hittar den HÄR. Passa på att inhandla en sjal på Garderåb idag, i dagens julkalender visade det sig vara rabatt på alla sjalar. Du får alla sjalar för bara 100 kr idag!

.

Nu börja fixa sig för dagens ”to do’s”. Idag kommer det braiga ”torra fot” tipset också, och självklart lite härliga recept. Dom som kommer i eftermiddag är sååå enkla och såååå goda! Men hörrni, hörs igen om en stund. ❤️ Önskar Dig en fin dag!

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Rött läppstift

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x