Du bestämmer ämnena idag!

IMG_8456.PNG

Godmorgon!

Kan inte sluta beundra vår gran, jag älskar den verkligen! ❤️ Tänk att granen ger sån julkänslan även om regnet vräkte ner igår. Jag önskar verkligen att vi får lite snö snart, framförallt för barnens skull. Dom behöver snö, så är det bara! Jag har sovit en ok natt. Thank god! Man måste få sova annars blir man knäpp ju….det vet jag som haft mina perioder. Glad att min kropp ändå reglerar lite när jag ligger efter.

.

HÖRRNI!

Idag tänkte jag att jag vi skulle köra eb sån läsarna bestämmer. Ni skriver förslag på vad ni skulle vilja att jag skrev om så väljer jag en utav ämnena och skriver om det under dagen/eftermiddagen/kvällen.

Ska vi säga så? Ok! Shoot! 🙂 ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

16 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Nina Green
Nina Green
9 years ago

Mannen jobbar borta på veckorna. Vi har 3 barn och fjärde i magen och hus. Sista tiden har det bara blivit en massa måsten och min omgivning tar mig för givet att jag ska fixa och lösa allt. Hur kommer man ur denna onda cirkeln som tar slut på mig. Har sagt i från, har slutat göra saker men inget hjälper. Livet börjar bli rätt tråkigt med alla måsten för tiden för roligt finns det inte. Kram

Nina Green
Nina Green
9 years ago

Mannen jobbar borta på veckorna. Vi har 3 barn och fjärde i magen och hus. Sista tiden har det bara blivit en massa måsten och min omgivning tar mig för givet att jag ska fixa och lösa allt. Hur kommer man ur denna onda cirkeln som tar slut på mig. Har sagt i från, har slutat göra saker men inget hjälper. Livet börjar bli rätt tråkigt med alla måsten för tiden för roligt finns det inte. Kram

Madde
Madde
9 years ago

VIKT & HÄLSA
Hur ska man bli nöjd med sig själv? Vare sig man har 2kg eller 10kg….för mycket.
Blir man nöjd när man kommit ner sina kg? Nej för man har ju ingen fast och fin kropp för det…
Hur lär man sig lagom av allt? Både träning & mat?
Måste man äta upp hela chokladkakan? (jag måste eller kan i alla fall inte låta bli) antingen eller….
Själv drar jag mig för att äta ute för det känns som kaloribomber överallt.
Varför kan folk äta en pizza med gott samvete utan jag?
Du brukar vara bra på att inspirera med sunt förnuft vill höra MER =)
Kram

Madde
Madde
9 years ago

VIKT & HÄLSA
Hur ska man bli nöjd med sig själv? Vare sig man har 2kg eller 10kg….för mycket.
Blir man nöjd när man kommit ner sina kg? Nej för man har ju ingen fast och fin kropp för det…
Hur lär man sig lagom av allt? Både träning & mat?
Måste man äta upp hela chokladkakan? (jag måste eller kan i alla fall inte låta bli) antingen eller….
Själv drar jag mig för att äta ute för det känns som kaloribomber överallt.
Varför kan folk äta en pizza med gott samvete utan jag?
Du brukar vara bra på att inspirera med sunt förnuft vill höra MER =)
Kram

al68
al68
9 years ago

God morgon, fina du. Vet inte om du har skrivit innan om hur det kommer sig att du blivit så intresserad av bakning mm. Jag har det med mig sen jag var liten, då jag i stort sett är uppvuxen på ett bageri. Min pappa ägde bästa bageriet/konditoriet i vår stad. Min dröm är fortfarande att starta nått eget, synd att jag var så ung när han sålde annars vet jag vad jag hade gjort idag ; ).

Kram till dig……

al68
al68
9 years ago

God morgon, fina du. Vet inte om du har skrivit innan om hur det kommer sig att du blivit så intresserad av bakning mm. Jag har det med mig sen jag var liten, då jag i stort sett är uppvuxen på ett bageri. Min pappa ägde bästa bageriet/konditoriet i vår stad. Min dröm är fortfarande att starta nått eget, synd att jag var så ung när han sålde annars vet jag vad jag hade gjort idag ; ).

Kram till dig……

Elin
Elin
9 years ago

Hej!

Du har skrivit om det tidigare men jag tycker det är spännande och vill gärna höra mer om dina erfarenheter av medium. När bör man gå? O vilka förväntningar kan man ha?

Elin
Elin
9 years ago

Hej!

Du har skrivit om det tidigare men jag tycker det är spännande och vill gärna höra mer om dina erfarenheter av medium. När bör man gå? O vilka förväntningar kan man ha?

Helena
Helena
9 years ago

Hej go’a du!
Älskar din blogg, är så ärlig & full av liv! Har du lidit av ångest och oro och panikattacker ngn gång i ditt liv?
Isf hur har du hanterat det? Hur lindrar man daglig oro över sina barn och ekonomin?

Stor kram

Helena
Helena
9 years ago

Hej go’a du!
Älskar din blogg, är så ärlig & full av liv! Har du lidit av ångest och oro och panikattacker ngn gång i ditt liv?
Isf hur har du hanterat det? Hur lindrar man daglig oro över sina barn och ekonomin?

Stor kram

BERIT
BERIT
9 years ago

Åh jag vill höra mer om hur du känner inför julen. Hantera stress…prestationsångest…paketvånda…matlagning…”den perfekta julen”…vad gör man då det inte blir sådär perfekt…ungarna bråkar…moster är onykter…farfar somnar..ja du fattar. Ha en härlig dag!

BERIT
BERIT
9 years ago

Åh jag vill höra mer om hur du känner inför julen. Hantera stress…prestationsångest…paketvånda…matlagning…”den perfekta julen”…vad gör man då det inte blir sådär perfekt…ungarna bråkar…moster är onykter…farfar somnar..ja du fattar. Ha en härlig dag!

Sarah
Sarah
9 years ago

Hej!

Jag vill gärna gärna ha tips på snyggt rött läppstift till alla julens festligheter. (och vilken nyans som passar när man är blond.).
Tycker det är så svårt att hitta en snyggt.
Skulle vara trevligt med lite mer tips kring sminkning inför glöggmingel, jul och nyår som väntar.

Tack för en fin blogg!

God Jul och Gott Nytt År!

Sarah
Sarah
9 years ago

Hej!

Jag vill gärna gärna ha tips på snyggt rött läppstift till alla julens festligheter. (och vilken nyans som passar när man är blond.).
Tycker det är så svårt att hitta en snyggt.
Skulle vara trevligt med lite mer tips kring sminkning inför glöggmingel, jul och nyår som väntar.

Tack för en fin blogg!

God Jul och Gott Nytt År!

Marie
Marie
9 years ago

Jag skulle vilja ha ett inlägg om Enköping! Lite reklam-igt; vart man klipper sig, var man handlar, vad det finns att göra, sevärdheter… Lite vardagligt i Sveriges närmsta stad, men även kan locka en Stockholmare till ett besök.

Marie
Marie
9 years ago

Jag skulle vilja ha ett inlägg om Enköping! Lite reklam-igt; vart man klipper sig, var man handlar, vad det finns att göra, sevärdheter… Lite vardagligt i Sveriges närmsta stad, men även kan locka en Stockholmare till ett besök.

Nästa inlägg

Makeup artisteriet

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x