Flytten gick ikväll!

IMG_8477.JPG

Flytten gick ikväll!

Ikväll gick flytten till min nya lokal. Så härligt det känns, som en nystart i livet. Skulle visar bilder men det får bli imorn det. Det här har jag nog väntat på länge utan att jag förstått det själv. Imorgon ska jag dit och piffa. Mycket är fortfarande inte klart. En stor spegel ska upp, en lång hylla som jag ska bygga själv och där vi kan ha alla kursdeltagare sitta när de övar sig på att sminka. Även en sminkhörna ska fixas till där jag kan göra mina sminkningar på kunder. Jag ska också göra brynformning/färgning så då måste en bekvämare lösning för det ordnas. Ja, så det är lite som ska fixas med inför allt. Någon gång i februari förväntas jag vara klar. Ett besök på ett huvudkontor och sminkmärke ska göras där jag förhoppningsvis ska hitta en bra samarbetspartner att jobba med. Ja men det är lite fix och trix helt enkelt. Kul fix & trix.

.

Jaha, jag har som vanligt sovit några timmar i soffan. Ska snart sova igen, kolla lite på film innan. Imorgon är det FINFREDAG hörrni och Milo har lucia på skolan. Tomtedräkten ska på och spänningen är högt i tak. Det har övats låtar och alla ska äntligen få framföra dom. Mysigt! Bara vädergudarna kunde börja tänka om känner jag. Ge barnen lite snö nu…. hoppas du mår bra, att du haft en fin kväll och att du får sova gott! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Loppan
9 years ago

Men vad roligt for dig! Shit pommes sa haftigt! 🙂 Det ar du vard som du fixar och trixar mend haller igang med dina grymma arbeten!
Du far saga till sen om du behover en event coordinator 😉
Massa pussar och kramar fran varma Australien <3

Nästa inlägg

Mugcake med saffran – Mugcake med OREO

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x