Medium

IMG_8468.PNG

Jag har av personliga skäl valt att inte prata så mycket om detta på bloggen. Vet ni varför? Därför att jag själv blev tvungen att reda ut vad detta handlade om? Helt plötsligt så öppnades något i mig som tidigare inte varit det. När man är sårbar i något, som jag varit då det kommer till det mediala så vill man varken ha pekpinnar eller ifrågasättande? Förstår du? Man vill och måste själv reda ut och förstå innan man sen kan sitta och berätta om något så stort och ifrågasatt som det mediala.

.

Jag har just påbörjat min egen resa. Ska faktiskt börja ta kurser i början av nästa år i just detta. Det är lite hur jag tar in allt som är det stora frågetecknet? Det ska jag lära mig mer om. Men detta är min egen resa och något jag vill göra för mig själv så det känns viktigt. Jag är medial, mer vill jag inte säga för jag vet inget mer. Så.

.

Din fråga här handlade om när man ska gå till ett medium och vad man kan förvänta sig? Jag gick till ett medium när det kändes som jag ville, kunde och behövde. Det var en tydlig känsla för mig. Då ska man veta att jag varit LIVRÄDD i alla år och inte velat beblanda mig alla med det mediala. När tiden var inne så var det så tydligt. Jag gick till en, som ni vid det här laget också fått veta lite mer om, som jag vet är väldigt duktig på det hon gör. Det är också henne jag hyr in mig hos nu. Min fina Carola.

.

IMG_8472.JPG

IMG_8471.JPG

Jag ÄLSKAR dessa bilder på Carola. Hon är mitt i det som hon gör så jäkla bra och det syns bara man det bilden.

.

Såhär. Förväntningar kan man egentligen inte ha då det mediala handlar om din egen magkänsla. Du kan få vägledning och kontakt med någon ifrån andra sidan. Deras största uppgift är att vägleda oss rätt på jordelivet, vilket är din magkänsla. Dom vill att du ska lita på den och självklart må så bra Du kan. När jag besökte ett medium (Carola) första gången så fick jag svar på mycket. Vad jag borde tänka på, vad jag borde satsa på och vad jag skulle göra. Oftast är det saker du redan vet om dig själv men man behöver ibland bli ledd i rätt riktning. Viktigt är att gå till någon Du hört är bra, någon som kanske har en egen erfarenhet. Jag vet inte var du bor men jag tipsar självklart om mitt medium Carola [ <—-LÄNK], på hennes hemsida hittar du allt hon gör och alla kontaktuppgifter.

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Vad är viktigt?

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x