Lunchdejt, luciafirande och kaos i sovvanorna….

Go’kväll i stugorna!

Hoppas Er fredag är fin. Min har handlat mycket om mitt kontor på jobbet. Håller på och skärmar av lite för att få en kontorsdel och sen en lokal att kunna hålla kurser i och för att kunna göra sminkningar, brynplock och brynfärgning. Vill åka till IKEA i helgen för att kolla lite på sminkhörna attiraljer så att säga. 🙂 Dock så ska vi på premiären av Tingeling imorgon och efter det åker vi och hälsar på vänner så det blir nog svårt att hinna. Söndag kanske? Beror på om jag lyckas flirta dit mannen eller inte? Jag tänker att vi säkert inte kommer vara själva där heller.

.

IMG_8525.JPG

IMG_8507.JPG

.
Lunchade med Tony idag. Det hör till ovanligheterna då han är mest i Sthlm om dagarna nu. Det blev på favvisstället, Systrar Två. Var annars? 🙂 Fick just höra om jag inte trivs hemma eftersom jag ofta är där. Haha…. Jag förlägger nästan alla mina möten där eftersom det är så mysigt och ett riktigt bra ställe att surra på. 🙂

.

IMG_8520.JPG

.

Sedan var det då äntligen dags att fara till skolan och titta på vår lilla tomtenisse. Det var JEFLIGT viktigt det, att han skulle vara Nisse och inte jultomte. Han har pratat om just det i veckor och vi har lovat att vi ska köpa en julNisse dräkt och INTE en jultomtedräkt. Skickade iväg karln för att köpa tomtenisse dräkt men han kom hem med jultomtedräkt. Eftersom det var av yttersta vikt att det var just Nisse var han tvungen att åka och byta…. Ja men ni hajjar mecket här va? 😉

.

IMG_8523.JPG

IMG_8524.JPG

IMG_8521.JPG

Åh han sjöng för full hals. Det började släppa förra året för att i år blomma ut fullständigt. Han är ju så blyg vår lilla kille men verkar bli lite tuffare för varje år.

.

IMG_8513.JPG

IMG_8511.JPG

.

Efteråt väntade medtagen fika. Vi hade med oss mina lussebullar (utan russin), pepparkakor och årsmust. Sååå härligt att Thedde dök upp, det gjorde Milo väldigt glad. Elliot slutade inte skolan förrän senare så han kunde inte komma. Annars hade han också varit med.

.

IMG_8512.JPG

.

Ett riktigt god must som är lite lyxigare sådär. Det är apelsin som smaksättning i den och det var så gott.
Smakade must med en liiiiiiiiten twist av apelsin. Mums!

.

Nä, här hemma är det helt upp och nervänt nu. Tony snarkar i schäslongen, Milo sover (inget ovanligt
dock), stora barnen är på vift (whatelse?) och jag är vaken själv. Inte ens katten ligger bredvid mig. Skumt! Mycket skumt. 🙂 Apropå jobbet, ni får vänta på bilderna från min lokal då jag vill få lite klart först. Nu börjar jag också bli lite trött. Tidig kväll i casa Hermansen ikväll.

.

Vad ska du göra i helgen!? Berätta gärna. ❤️❤️❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Heléne
Heléne
9 years ago

Har jobbat ikväll och ska även jobba hela helgen, ett födelsedagskalas ska också hinnas med imorgon kväll.
Sen kom sonen hem från gymmet för en stund sedan och hade där blivit bestulen på sin plånbok, jättekul…där hade han naturligtvis alla nödvändiga kort, blir så förbannad på alla oärliga människor:-(((.Ingen katastrof men det skapar ju så mycket onödigt jobb.
Ha en fin helg.

Kram

Heléne
Heléne
9 years ago

Har jobbat ikväll och ska även jobba hela helgen, ett födelsedagskalas ska också hinnas med imorgon kväll.
Sen kom sonen hem från gymmet för en stund sedan och hade där blivit bestulen på sin plånbok, jättekul…där hade han naturligtvis alla nödvändiga kort, blir så förbannad på alla oärliga människor:-(((.Ingen katastrof men det skapar ju så mycket onödigt jobb.
Ha en fin helg.

Kram

Nästa inlägg

Doftljus doftljus doftljus

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x