Sexig doft!

paco rabanne one million

 

JULKLAPPSTIPS TILL MÄNNEN!

Jag vet att ni efterfrågat julklappstips till männen. Här ska du få ett litet tips på något fint. Ett härligt set med både deo och den härliga parfymen ONE MILLION från Paco Rabanne. Den här doften är bara så mmmmmmmm…….. Såhär står det om doften:

Paco Rabanne One Million är en frisk och sensuell blandning av noter som inkluderar grapefrukt, blodmarin, mynta, ros, kanel och mycket mer. Denna kryddiga sensuella parfym passar alla moderna män.

Den här doften hade Tony förut, en helt fantastisk manlig doft måste jag säga. Alltså hur ska jag säga det, SEXIG. Så vill du få mannen din där hemma att dofta som en sexgud så tar du och handlar denna. Du hittar den HÄR, till 10% rabatt idag också då Beautyplanets julkalender idag är just 10 % rabatt på ALLT!

 

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Tips på NYÅRSSMINKNING

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x