Världens mysigaste lördag!

Godmorgon!

Vakna sen fyra här jag och Milo. Vi somnade tidigt efter en jättemysig och toppen dag på alla sätt! Förlåt för att jag inte hörde av mig sen men vi hade fullt upp med massa härligt. Bättre lucia kunde man faktiskt inte ha….. Jag började dagen med att baka mitt långpannebröd (maken mumlade nåt om att det skulle vara gott med det brödet till frukost, en god fru som jag är *host host* så fixade jag ju det såklart), du ska få receptet än en gång på mitt helt fantastiska bröd sen, det är så sjukt gott!

.

>IMG_8533-0.JPG

.

Vi kom in i ett soligt Sthlm som höll på att vakna tidigt igår. Skulle ta bild på mysig blombutik som just höll på att öppna men det blev lite suddigt det. Vi älskar Sthlm både jag och Tony. Jag lite mer, tills igår…. Tony jobbar ju i Sthlm men hinner sällan strosa där. När jag och Milo var på bion gick Tony och strosade i Sthlm under tiden. (Julklappsspaning hoppas jag?!!) När vi sen möttes upp efter bion så var han lyrisk över staden. Jag har ju alltid varit det….t.o.m lite sugen att bosätta mig i staden. Men bopriserna i Sthlm är ju lite ”different” än det är i vår lilla stad kan man säga. Så det är faktiskt många Stockholmare som flyttar till vår stad. Dels tack vare att det tar lika lång tid att ta sig in till Sthlm med bil som det gör från många förorter. 35 minuter med tåget så är du på centralen. Så kanske blir vi kvar med ett lagom behörigt avstånd till storstan. Men Sthlm har något fint som jag känner mig hemma med och trivs med. Så är det.

.

image

image

image

.

Väl framme på fina biografen Grand hade det dukats upp så fint åt oss som var där. Kolla bara på allt som bjöds? Jag är så glad och tacksam för att jag blir inbjuden till sånt här.

.

image
.
image
.

image

.

Här satt vi sen förväntansfulla över att snart få se förhandsvisningen av Tingeling Legenden om Önskedjuret. Både lite läskig, spännande, rolig och sorglig. Milo gillade den jättemycket!

.

IMG_8538.JPG

IMG_8534.JPG

.

Efter bion åkte vi ut till Sickla och åt lunch. Milo höll hårt i sockerströaren med hopp om att få hälla i sig lite. Är det nåt jag är stenhård med så är det att han INTE får använda vitt socker sådär. Hälla på filen eller äta sockerbitar och sånt. Det är så mycket socker i allt ändå så jag försöker faktiskt vara lite hård med det…. Efter bion åkte vi ut till våra vänner i Nacka och hade världens mysigaste eftermiddag med glöggmys. Inte en enda bild tog jag, hade fullt upp med att bara ha det mysigt och umgås. 🙂 Ångrar mig lite nu dock.

.

Nu ska vi ha en mysig tredje adventsfrukost här. Sen skulle jag vilja besöka en julmarknad eller nåt. Vet du om det finns nåt mysigt i Sthlm, Västerås eller Uppsala?

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Vickan
Vickan
9 years ago

Kul (och intressant) att ses igår!!! Hoppas ni får en härlig tredje advent!

niiinis
niiinis
Reply to  Vickan
9 years ago

Åh tack själv fina du! Mår du ok? KRAM och härlig advent till er också. ❤️

Vickan
Vickan
9 years ago

Kul (och intressant) att ses igår!!! Hoppas ni får en härlig tredje advent!

niiinis
niiinis
Reply to  Vickan
9 years ago

Åh tack själv fina du! Mår du ok? KRAM och härlig advent till er också. ❤️

Nästa inlägg

Makeup-set billigare!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x