Klippt lugg

Godmorgon!

Måndagmorgon är här. Milo och ja har hunnit vara uppe ett bra tag så vi har hunnit bada och äta frukost. 🙂 Någon är a little bit exited för att gå till skolan i sitt nya hår. Han är så jäkla glad alltså, å jag med.

.

IMG_8594.JPG

.

Igår var vi och adventsfikade hos mamma o pappa. Fick äntligen äta mammas finska julstjärnor eller joulutorttu som det heter på finska. Mammas pepparkakor är också som ingen annans, lite tjocka och så fantastiskt goda. ”Joulutorttuja” är ett traditionellt finskt bakverk. Vet att ni brukar vilja ha recept och det ska ni få senare idag.
.

IMG_8600.JPG

IMG_8596.JPG

.

I morse så tänkte jag att nä vafasen, time for a change. Sagt och gjort så klippte jag lugg, pang…. Jag som sagt till Tony att han får smälla till mig på käften om jag ens planerar att göra det igen. Men han sov så det blev ingen käftsmäll. 🙂

.

IMG_8604-0.JPG

.

Nu ska jag fortsätta jobba här. Har just hällt upp en kopp kaffe här. Idag väntar en fotografering med en tidning som jag inte får säga så mycket mer om ännu. Sen ska vi besöka örondoktorn med Milo, han går ju på regelbundna koller. Sen ska det spelas in podd också. Så ja, det är fullt skägg! Hoppas Din måndag börjat bra. Idag ska du få lite nya sminktips till nyår, sen har jag hittat sååååå snygga svarta klänningar till oss som behöver dölja lite mage. Well well, hörs snart igen! ❤️ Tack för att du läser och finns här. Tack också för alla kommentarer, jag läser alla!

0
Subscribe
Notify of
guest

10 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Susanne
Susanne
9 years ago

Godmorgon!
Milo är och var jätte fin i håret!
Örondoktorn är det ögondoktorn..
Ni får ha en underbar dag!
Kram

Susanne
Susanne
9 years ago

Godmorgon!
Milo är och var jätte fin i håret!
Örondoktorn är det ögondoktorn..
Ni får ha en underbar dag!
Kram

Ulrika F
Ulrika F
9 years ago

Ni är fina båda två, med eller utan lugg eller lockar! 🙂 Ha en skön dag!

Ulrika F
Ulrika F
9 years ago

Ni är fina båda två, med eller utan lugg eller lockar! 🙂 Ha en skön dag!

Frida
Frida
9 years ago

Åh fina Nina! Vrålsnygg i lugg!!
Ser fram emot klänningstipset! Kramar

Frida
Frida
9 years ago

Åh fina Nina! Vrålsnygg i lugg!!
Ser fram emot klänningstipset! Kramar

al68
al68
9 years ago

Super snyggt, jag är inne på att klippa av mitt hår till page, men får nog fundera ett tag till. Det är ju lätt att sätta upp håret när man inte orkar fixa, men samtidigt så växer det ju ut ; )

Ha en fin dag, kram kram

al68
al68
9 years ago

Super snyggt, jag är inne på att klippa av mitt hår till page, men får nog fundera ett tag till. Det är ju lätt att sätta upp håret när man inte orkar fixa, men samtidigt så växer det ju ut ; )

Ha en fin dag, kram kram

eva
eva
9 years ago

hej

jag ryckte liksom till när jag såg dig med lugg. döfint

eva
eva
9 years ago

hej

jag ryckte liksom till när jag såg dig med lugg. döfint

Nästa inlägg

FUCK NORMER

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x