Tips på Nyårssminkning – glitter

Tips på NYÅRSSMINKNING:

Dags för nytt tips på nyårssminkning eller varför inte alla julfester som håller på för fullt. Det är alltid kul med lite glitter vid jul och nyår. Är det någon gång det är ok med att ”over kill it” med glitter så är det vid jul och nyår. HELT SANT! Tänkte tipsa om hur du gör en ”vanlig” sminkning lite mer party!

.

nyårs sminkning 3

nyårs sminkning 4

.

Här har du en lila sminkning med lösögonfransar. Denna är fin som den är tycker jag, men lägg till lite glitter på det här så har du en FAB nyårssminkning. Lila kan vara riktigt riktigt snyggt och förhöjer man det med lite glitter så blir det smashing. Jag lovar!

.

nyx love in paris

.

Här har du en skitbra palette. Den fungerar till vardagssminkning likaväl som en riktigt sotig och mörk festsminkning. Fördelen med paletter helt klart. Jag gillar verkligen möjligheterna med skuggor. Att kunna ha fler möjligheter gör också att man vågar prova lite nytt och kanske en kombination man aldrig tidigare haft. Denna palett hittar du

.

 

nyårs sminkning 2

Här tipsar jag Dig om ett glitter som är super. Detta glitterlimmet och detta glitter som är lite transparent kan man säga släpper igenom mycket utav den tonen man har på ögonskuggan, därav en riktigt fin effekt. Det man gör med detta det är att man först lägger på lite utav glitterlimmet. Du kan ha det på ögonskuggan alltså, dutta på lite försiktigt med fingret,ett tunt lager. Sedan tar du glittret och duttar på det på limmet. Du kan lägga på glittret på själva locket eller kanske lite i inre ögonvrån. Effekten är verkligen jättesnygg och gör så mycket med sminkningen. Dessutom lovar jag att det kommer sitta som berget. Glitterlimmet hittar du HÄR.

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Klippt lugg

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x