Zombietrött

Go’kväll!

Zombietrött hemma i soffan….vaknade ju två och har inte sovit sen dess så jag känner mig helt slut alltså.

.

IMG_8614.JPG

.

Sitter i soffan med huvudvärk och är så trött så det känns som jag kan somna nu på studs. Men, jag måste äta först. Min fina man har lagat mat åt oss medan jag var och poddade. Skönt att komma hem till klart, så samlar i alla fall min karl ”bra man poäng”. 🙂

.

IMG_8607.JPG

IMG_8608.JPG

IMG_8606.JPG

.

Systrar Två levererade massa härligheter idag. Mumma! ❤️ Jag hade en avtalad tid där med en fotograf idag. En intervju som det skulle plåtas bilder till.

.

IMG_8610.JPG

.

Efter plåtning drog jag till jobbet. Sen var det dags för Milos ögonläkartid. Trodde vi ja! BLÖÖÖÖÖK!!! 🙁 Eftet flera års kontroller skulle vi plötsligt vara i Uppsala. Det fattade ju inte vi. Trist, nu måste bi vänta på ytterligare en ny tid.

.

Hepp, nu kom maten här. Inlägget med klänningatipset kommer sen. ❤️

1
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jeanette
Jeanette
9 years ago

Såååååå jäkla snygg du är i lugg!! Kram

Jeanette
Jeanette
9 years ago

Såååååå jäkla snygg du är i lugg!! Kram

Agneta
Agneta
9 years ago

Du passar jjättebra i lugg, behåll!!

Agneta
Agneta
9 years ago

Du passar jjättebra i lugg, behåll!!

maria
maria
9 years ago

Med lugg är du väldigt lik Mona som har bloggen Monas Universum, ni ser ut som systrar 🙂

maria
maria
9 years ago

Med lugg är du väldigt lik Mona som har bloggen Monas Universum, ni ser ut som systrar 🙂

Nästa inlägg

Tips på Nyårssminkning – glitter

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x