Godmorgon och EXTRA ÖPPET!

IMG_8616.JPG

Godmorgon!

Jag och Milo är vakna sen fyra (som vanligt). Jag har hunnit jobba lite då det är faktiskt också positivt med det här med att vakna tidigt. 🙂 Vi sitter framför Nyhetsmorgon och äter frukost nu.

.

Har ju nästan glömt att berätta att på torsdag, alltså nu på torsdag så har vi lite extra öppet hos oss i vår lilla butik. Extraöppet mellan kl: 14 – 18 har vi. Du kan handla lite julklappar och kanske nåt presentkort. Vi har ju doftljus, änglakort, böcker, smycken, ljusstakar, småtavlor, posters och mycket mer. Jag kommer ha kanonpriser på mina saker. Vi har båda presentkort så du kan antingen handla nån behandling hos Carola som zonterapi, healing eller andlig vägledning. Hos mig kan du köpa presentkort både på mina alster men också på sminkkurser, brynplock och frans/brynfärg. Från och med i början av nästa år kommer jag att erbjuda just de tjänsterna. Så kom gärna in nu på torsdag, nångång mellan 14 och 18. Långgatan 10!

VÄLKOMNA!

.

IMG_8441.JPG

IMG_8446.JPG

PS: Nyårsklänningar vid 9.00

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Zombietrött

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x