Tips på nyårsklänningar (för oss med putmage)

TIPS PÅ NYÅRSKLÄNNINGAR FÖR OSS MED LITE PUTMAGE

Ja men precis, nyårsfesten är en fest som man kanske gärna skulle stå i nån vråltajt klänning och känna sig jättefin i. Jag känner mig sällan fin i tajt. Så är det bara, men för mig handlar det om att jag inte trivs. Då känner jag mig heller inte fin, en rätt normal kombo. Därför jobbar jag ofta med att hitta kläder som jag känner mig fin i. En klänning som ger lite rymd precis vid magen brukar vara en typisk klänning som jag känner mig bekväm i och därmed fin. Här har jag plockat fram 9 st klänningar som jag tänker mig att jag skulle trivas i och också kunna slappna av i. Du hittar ALLA svarta klänningar på Nelly HÄR. Vad sägs om 639 st svarta klänningar? Under bilden hittar du respektive klänning.

.

nyårsklänningar

1) HÄR

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Norrländskan
Norrländskan
9 years ago

Ämen, måste bara säga att jag diggar dig skarpt! Är själv rätt kort, och efter 2 barn är den forna magen ett minne blott. Å du är spot on här – toppen med lite klänningstips för oss med putmagar. 🙂 Älskar att du har en så härlig och ärlig blogg!!!

Norrländskan
Norrländskan
9 years ago

Ämen, måste bara säga att jag diggar dig skarpt! Är själv rätt kort, och efter 2 barn är den forna magen ett minne blott. Å du är spot on här – toppen med lite klänningstips för oss med putmagar. 🙂 Älskar att du har en så härlig och ärlig blogg!!!

Heléne
Heléne
9 years ago

Har länge kikat på klänning nummer 5, tycker den är så fin, blir nog till att beställa den snart.
Måste passa på att säga att du blev kanonfin i lugg.

Kram på dig!

Heléne
Heléne
9 years ago

Har länge kikat på klänning nummer 5, tycker den är så fin, blir nog till att beställa den snart.
Måste passa på att säga att du blev kanonfin i lugg.

Kram på dig!

Nästa inlägg

Godmorgon och EXTRA ÖPPET!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x