Dagen i bilder!!!

Hallå där….

….du stressar väl inte?! Ta’t lugnt, #detblirjuländå ju. 😉 Själv har jag just kommit hem från kontoret. Har tillverkat idag och ska tillverka ännu mer imorgon innan vi öppnar upp för sista rajden av försäljning inför jul. Sista beställningarna går iväg på fredag och sen tror jag att jag ska vara på banan. 🙂

.

IMG_8684.JPG

.

Jag startade min dag med lite bloggjobb. Trevligt med julmusik, en kopp kaffe och att få sitta i lugn och ro och jobba efter morgonens lämning på skolan.

.

IMG_8687.JPG

.

Sedan drog vi iväg för att besöka tandis med Milo. Vi följde med båda två för att sen gå ut och äta myslunch tillsammans alla tre.

.

IMG_8688.JPG

IMG_8689.JPG

IMG_8665.JPG

IMG_8670.JPG

.

Lite väntrumsgalenskaper! 😀 Typiskt oss tre när vi kommer igång. Lite skoj innan det var dags att gå in till tandis. Milo var nämligen lite spänd och rädd för vad som skulle hända. Då är lite humor bra avledning. Stackars unge, han kommer bli precis som vi. Inga skrupler…. 😉

.

IMG_8677.JPG

IMG_8685.JPG

IMG_8686.JPG

IMG_8693.JPG

IMG_8691.JPG

.

Det var en riktigt tapper liten pojke vi hade idag. Han var så duktig och gapade stort. Jag fick sitta med honom när han skulle ta röntgenbilder för att allt skulle kännas så bra som möjligt. Som hon sa: ”Vi säger att det inte är farligt men så går vi ut allihop, vadå inte farligt?” Sant ju. Skönt att dom handskas så med barn. Allt för att de ska få en sån bra start som möjligt. Annat var det på det glada 70 talet, då var det ingen jävel som brydde sig om nåt psykologiskt. Hade en tjej i min klass som typ blev nedbrottad hos sin tandis. Skönt skönt att tiderna förändras.

.

IMG_8648.JPG

.

Efteråt fick Milo bestämma var vi skulle gå. Han ville pannkakor och valde givetvis Systrar Två som resten av familjen. 😉 Jag tog caesarsallad, godaste i stan! Äter det ofta! Testa om du inte testat ännu och bor eller passerar vår lilla småstad.

.

IMG_8679.JPG

IMG_8680.JPG

IMG_8678.JPG

.

När vi satt där så föll snön så vackert. Jag önskar så att det fick vara kvar till julafton men det slaskar satan redan så det kan man väl glömma. Men önska kan man. Ikväll ska vi hem till min syster, hon fyller år idag. Hon brukar bjuda på lite Julmys med gröt och skinksmörgås, ser verkligen fram emot det.

.

IMG_8698.JPG

.

Grattis älskade lillasyster! Love you! ❤️❤️❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ulrica
Ulrica
9 years ago

Ceasarsallad är det bästa som finns när man äter ute :).
Jag har aldrig varit in på Systrar Två, men jag måste ju prova när du säger att de är så bra!

Sa Tony att han var hos oss på jobbet idag :). Så kul att ses!!
Kram

Ulrica
Ulrica
9 years ago

Ceasarsallad är det bästa som finns när man äter ute :).
Jag har aldrig varit in på Systrar Två, men jag måste ju prova när du säger att de är så bra!

Sa Tony att han var hos oss på jobbet idag :). Så kul att ses!!
Kram

Nästa inlägg

Tips på NYÅRSSMINKNING

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x