Tips på NYÅRSSMINKNING

Tips på en lite annorlunda men sååååå cool nyårssminkning!

Detta är något perfekt för nybörjare också. Enkel applicering av ögonskuggan och så ett knalligt vinrött läppstift till avsluta med mascara och rouge så är du hemma. Svart klänning och lite guldiga smycken så är du hur nyårssnygg som helst. (Detta läppstiftet är en av mina stora favvisar. Såå snyggt, krämigt och vårdande. I LOVE IT!!! ♥)

nyårssminkning 2

.

Såhär gör du:

1) Ha på den 2) Ha på mascara. Ha gärna på lite extra mycket för att det ska ge lite effekt. Just nu använder jag den här, den är grym. Krämig och ger ifrån sig mycket volym. Älskar såna mascaror. När det blir mycket fransar. Testa att applicera lite extra mycket mascara så får du se vad det gör med din look.

3) Avsluta med det härliga knalliga läppstiftet. Ni har ju sett att jag använder det ganska så ofta. Sitter bra,krämig och så jäkla snygg färg så jag får dåndimpen. Våga testa att bära rött läppstift. Det ger verkligen så snygg look. Jag känner mig alltid lite ”Hollywoodish” när jag har det. HÄR hittar du detta röda läppstift som syns på bilden nedan!

4) Sist men inte minst så sveper du på lite härlig rouge. Nåt att tänka på när man bär rött läppstift är att tänka samma ton på rouget så det inte skär sig ifrån ditt röda på läpparna. Jag skulle välja denna som by the way är hur snygg som helst, den är dessutom berikad med risextrakt och ger härlig lyster.  Den heter Mat Rosé och du hittar den HÄR!

.

rouge

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Lyxigt från Lexington!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x