Lyxigt från Lexington!

lexington

 

I dagens lucka på Beautyplanet har du en riktig goding till härlighet. Om du handlar ett parfymset ifrån underbara Lexington så får du en superlyxig handtvål att ha på handfatet hemma. Lite info om Lexington parfymen för damer, i seten följer det med en deo också:

Casual Luxury Woman från Lexington är en frisk, fräsch, livlig och ren doft för kvinnan som älskar vardagligt lyx. Casual Luxury Woman öppnar upp med citrustoner från grön mandarin, bergamott och frisk mint som gifter sig med hjärtnotens fruktiga och blommiga noter av persika, melon, fresia och lilja för att sen övergå i basnoter av marina ackord som kombineras med muskatellsalvia, torrt trä och mysk, som tillsammans ger en känsla av havsbris.

Lite info om parfymen för herrar:

Casual Luxury Men från Lexington är en fräsch, livlig, maskulin och varm. Toppnoten är frisk rosa grapefrukt och aromatiska noter av stjärnanis och söt fänkål. Hjärtnoten kombinerar noter från verbena och viol med kryddiga noter från svartpeppar. En varm basnot rundar upp med patchouli, en aning vanilj och maskulint sandelträ.

.

En sak som jag, när jag besöker människor ofta tycker är så härligt, är när man får prova en ny handtvål efter man varit på toaletten. Det doftar alltid godare hos någon annan än hemma. Är inte det märkligt??? 🙂 Jag fick upp ögonen för detta med lyxiga handtvålar på handfatet för inte så längesen alls. Jag har alltid annars haft typ en bliwtvål eller en från Palmolive. Men första gången jag köpte en lyxigare tvål till handfaten hemma så var jag fast. Den första var en Savontvål. Det blir ju en heeeeeelt annan känsla. Så är det ju! Den här tvålen som du fårmed på köpet när du handlar något utav parfymseten har ett värde av 235 kr. 

 

.

lyxigt lexington

 

Så vill du ha lite lyx på handfatet, lite härliga dofter att ha till dig själv eller till någon annan så tycker jag att du rusar in och handlar lite lyxiga set från Lexington! Du hittar allt HÄR!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Morning och träning!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x