Morning och träning!

Godmorgon!

Oj vad jag fått frågor om mina glasögon. Det är ett par från Favoptic. Jag har betalat lite drygt 1000 kr för dom och då har jag valt extra tunt glas och reflexskydd i dom. Jag storgillar dom och trivs riktigt bra med att bära glasögon. På torsdag ska jag dock till optikern då jag fått sån ”ålders seende” när man måste ha långa armar. 😀 Började för ett halvår sen. Har haft mycket huvudvärk när jag burit mina linser så jag gick in och frågade min optiker om det kunde vara nåt med min förändrade syn, och såklart det kunde. Så nu ska jag göra ett nytt syntest för att få ny styrka på mina linser. Men åter till glasögonen, det är som sagt ett par från Favoptic och du hittar dom HÄR!

.

IMG_8656.JPG

.

IMG_8657.PNG

.

Jag har idag dragit igång projekt ”må lite bättre med sig själv på catwalken i januari”. Igår fick jag återigen frågan av fina Terece på HÄR! Har haft en tung höst rent kroppsligt och känt mig rätt omotiverad och tillåtit mig också att göra det. Men nu kände jag att jag har en månad på mig att komma i lite skönare form, en ”jag trivs bättre” form. Jag tänker inte börja hardcore banta eller så utan cykla lite på morgnarna så att kroppen stärks lite försiktigt och tänka lite mer hälsosamt i vardagarna. Typ så. Vägrar ha ”nyttigt tänk” på självaste julafton och så….det orkar jag inte hålla på med. Men vardagarna ska jag försöka cykla på och också vara lite mer nyttig.

.

IMG_8655.JPG

.

Så nu har jag stretchat ut mina stela rumpmuskler här och också gjort lite ryggövningar. Har också startat magövningar som ska vara bra för obefintliga sådana, jag har ju inga….mycket därför jag tampas med en ond rygg och ett skört bäcken. Ska visa appen jag börjat med sen. Nu dusch och sen frukost. Idag ska vi till tandis med Milo och sen väntar jobb jobb jobb! Hörs igen sen, hoppas du får en fin onsdag! ❤️❤️❤️

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

STRUL

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x