Bästa starten på en fredag!

IMG_8779.JPG

Godmorgon!

Sitter här på Fabian Flink och pustar ut med en svag latte efter morgonens flaxerier. Blev tvungen att stanna till utanför och ta en bild. Så himla mysigt skyltat här verkligen.

.

IMG_8780.JPG

.

Jag startade dagen med att cykla. Jag kör varannan dag nu….börjar med små myrsteg för att se om bäckenet och ryggen pallar.

.

IMG_8782.JPG

IMG_8783.JPG

IMG_8764.JPG

IMG_8763.JPG

.

Svettloppa efter cykelpasset på 25 minuter. I början behövs det inte mycket för att man ska vara nära att bryta ihop av utmattning. Jag svettades t.o.m på muttis, hyr nu det gick till? 🙂 Vi har en tejpbit över själva displayen så man inte behöver stirra på tiden. Tony har kämpat på den här cykeln i typ 6 veckor med bara några dagars ledighet. Gått ner snart 15 kilo. Han är så jävla duktig och min förebild när det kommer till att ha karaktär. Tänk on jag ens hade hälften avgavs karaktär? Men men, inte döma sig själv för det. Jag tar det i min takt. Min motivation för att sitta kvar på cykeln och kämpa är ”Ernst Jul” på play. 😀

.

IMG_8784.JPG

.

Duschad och fixad för en jobbdag. Har de progressiva linserna i och jag känner mig inte som John Cleese, men lite konstig i huvudet är jag allt. Måste hålla huvudet riktat på ett speciellt sätt för att det ska funka med att titta ner i telefonen t ex. Får se om jag får ont i huvudet idag som jag fått av de andra linserna jag haft?

.

IMG_8774.JPG

.

När vi kom till skolan hade hela Milos förskoleklass gjort så fina stora teckningar och satt upp på väggen. Å så stod det att dom önskade oss alla en GOD JUL. Sen hade dom fotat dom medan dom tillverkade dessa fina teckningar. Så kul att se vad dom pysslar med om dagarna nu när man inte kan vara en fluga i taket där. 😉

.

Nähä, nu måste jag jobba! Hoppas din fredag startat på bästa sätt! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mia
Mia
9 years ago

Hoppas du får en härlig fredag!
Jag tycker inte du behöver oroa dig så mycket över sonen om du skickat ner honom till oss i söder 😉 här har vi det bra mycket lugnare än vad ni säkert är vana vid ;)Kram

Mia
Mia
9 years ago

Hoppas du får en härlig fredag!
Jag tycker inte du behöver oroa dig så mycket över sonen om du skickat ner honom till oss i söder 😉 här har vi det bra mycket lugnare än vad ni säkert är vana vid ;)Kram

Nästa inlägg

F-U-C-K i-landsproblem…..men ändå! :(

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x