Allergisk mot amaryllis….

IMG_8955.PNG

Alltid lär man sig nåt nytt…..

5
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna
Anna
9 years ago

Testa att klippa bort ståndare o pistill först – det gjorde alltid min mamma som oxå var allergisk mot dem – funkade finfint för henne 🙂
God jul // Anna

niiinis
niiinis
Reply to  Anna
9 years ago

Äsch, reagerar så starkt nu så jag måste nog bara ha ut dom nu. Men nästa år ska jag nog göra så….. GOD JUL! ♥

Anna
Anna
9 years ago

Testa att klippa bort ståndare o pistill först – det gjorde alltid min mamma som oxå var allergisk mot dem – funkade finfint för henne 🙂
God jul // Anna

niiinis
niiinis
Reply to  Anna
9 years ago

Äsch, reagerar så starkt nu så jag måste nog bara ha ut dom nu. Men nästa år ska jag nog göra så….. GOD JUL! ♥

Louise
Louise
9 years ago

Hej fina du!! Inte kul att behöva slänga alla de är ju så fina men huvudsaken är ju att man mår bra. Bra att jag såg det förresten då min man också är pollenallergiker, kanske får ställa ner min i källaren för han har börjat nysa här. Önskar dig och familjen en riktigt god, fin och trevlig jul !! Varm kram

Louise
Louise
9 years ago

Hej fina du!! Inte kul att behöva slänga alla de är ju så fina men huvudsaken är ju att man mår bra. Bra att jag såg det förresten då min man också är pollenallergiker, kanske får ställa ner min i källaren för han har börjat nysa här. Önskar dig och familjen en riktigt god, fin och trevlig jul !! Varm kram

Nästa inlägg

Lóccitane handkräm på köpet!

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x