Lóccitane handkräm på köpet!

Har ni hört talas om L´occitane?

Alltså, detta märke var för mig helt okänt till inte för så längesen. Ja men tanten här hänger inte alltid med i svängarna även om jag är i skönhetsbranschen. Jo men så är det. Jag försöker hänga med så gott jag kan men ibland är det vissa saker som liksom slinker  förbi. 🙂 L´occitane var en sån grej. Såhär kan man läsa om just L´occitane:

L’OCCITANE är ett unikt varumärke med fokus på välbefinnande för både kvinnor och män. Syftet är att skapa harmoni som länkar nöjet av sinnena med inre balans. Produkterna sträcker sig från personlig vårdserier till hemdofter. De är tillverkade på ett högaktningsfullt traditionellt sätt med fina naturliga ingredienser, främst från Provence.

I över 25 år har L’OCCITANE skapat högsta kvalitet inom kroppsvård, hudvård och dofter med naturliga ingredienser. L’Occitane har medvetet valt ut sina ingredienser för att respektera miljön. Naturliga, spårbara ingredienser är kärnan i L’Occitane:s produkt utveckling.

Så om du tänker på det här med naturligt så är det här märket till för dig. Helt naturliga ämnen i dessa  produkter. Jag som är känslig har ALDRIG reagerat på någon utav deras produkter. Jag har alltså testat några av produkterna och är faktiskt riktigt imponerad av många utav dom. Ska tipsa om några av mina favvisar.

loccitane 2

En helt underbar kroppsscrub som du bara inte får missa. Innehåller krossade mandelskal och socker, tillsammans med mandelolja. Stimulerar cellulära aktiviteter och exfolierar varsamt. VIKTIGT!! Tänk på att inte ha för ”rivig” scrub då den mer skadar huden än exfolierar. Huden blir så mycket lenare och mjukare. Med bara en liten mängd över huden ökar man mikrocirkulationen och skrubbar huden. Använd en till två gånger per vecka för optimalt resultat. Du hittar den HÄR!

 

.

 

loccitane 4

Alltså väääärldens bästa produkt! Den här är ett måste i handväskan. Lavender Clean Hands Gel är en L’Occitane handrengöring som rengör utan vatten. Du  kan alltså sitta på tåget och tycka att du känns sådär äckligt skitig eller bakteriell (som jag brukar göra just under dessa magsjuketider) och bara kasta upp den här ur väskan och klicka ut en liten klick och tvätta händerna med. Inget vatten, ingen handduk. Det ska liksom bara suga in i händerna. Den innehåller essentiella oljor av lavendel och aloe vera vilka både rengör och mjukgör händerna. Doftar härligt! Du hittar den HÄR! Kostar bara 75 spänn dessutom!

 

.

 

L'occitane Shea Foot Cream

 

.

L´occitane Shea Buttter Foot Cream. Lite mintig, typ avkylande fotkräm. Den är dessutom antiinflammatorisk då den innehåller eteriska oljor. Sååå många som är såå nöjda med denna fotkräm. Helt galet att den kostar 75spänn den här också. Du hittar den HÄR. Den finns också i en lite större förpackning för 199 kr.
.
beautyplanet  banner julkalender
.
Om du passar på att handla för 300 kr nu på Beautyplanet så får du en handkräm på köpet. Den är också grym har jag hört.

 

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

VANILJDRÖMMEFUDGE

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x