VANILJDRÖMMEFUDGE

IMG_8939.JPG

IMG_8937.JPG

IMG_8940.JPG

IMG_8941.JPG

IMG_8938.JPG

VANILJDRÖMMEFUDGE

NÄMEN inte blev väl den misslyckad. Tack och lov, 50% lyckades jag med denna morgon i alla fall. Skönt! ❤️

.

Ojoj, dessa blev farligt goda alltså. Jag har haft svårt att hålla fingrarna ifrån denna lilla glasbehållaren sen jag skar upp dessa härligheter. Du måste bara testa att baka dessa för dom var vansinnigt goda.

.

RECEPT:

3 dl vispgrädde
1 dl ljus sirap
2 dl strösocker
0,5 tsk ättikssprit
0,25 dl honung
50 gr smör
100 gr ljus choklad
5 st drömmar

Gör såhär:

Blanda vispgrädde, strösocker, sirap och ättikssprit. Låt koka ihop till 120 grader eller tills det klarar kulprovet. Blanda i smör och honung och låt det koka med 5-7 minuter. Hacka chokladen och låt det smälta med i smeten. Häll upp i en bakplåtspappersklädd liten plåt. Typ 15X20 cm. Smula över drömmarna och tryckt till lite med handen. Låt stelna lite snabbt i frysen. Dela sedan upp med en vass torr varm kniv. Förvaras i kylen.

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

När det går helsicke…..

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x