Få rabatt på julblommorna!

Blomrabatt till Dig!

Fr.o.m idag och fram t.o.m julafton har du som läser min blogg möjlighet att beställa blommor på Euroflorist till 12 % rabatt! Jag själv skickade ett blombud till en vän faktiskt. En önskan om ett kanonår 2015. Jag älskar själv att få blommor och när det kommer med bud så blir man ju helt nipprig av lycka. Passa på att kanske överraska mamma, en vän som bor långt ifrån dig eller kanske din man/fru?!

.

IMG_8978.PNG

.

Såhär gör du för att få rabatten!

Klicka Dig in på Euroflorist och beställ Dina blommor. När du sedan ska betala så anger du NINA som rabattkod så dras 12% av på priset! Hur bra? Passa på. Fr o m idag till på självaste julafton gäller det!

I samarbete med Euroflorist.

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Finska butiken

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x