Snygg nyårssminkning

nyårssnygg

Silvriga skuggan  HÄR.

Riktigt snygg sminkning på Hayden här tycker jag. Hon ser ut att ha använt sig av en mörk jordig rosa till en härlig silver/vit skugga med mycket pärlemor i. Till det så är hon lite snyggt sotad kring ögonen och så lösfrallor på det. Mycket snyggt om ni frågar mig! Jag tänkte jag skulle hjälpa till att guida dig i hur du skulle kunna få en sån här sminkning.

1) Börja med att lägga den rosa skuggan på hela locket. Ända upp till globlinjen. Tona ut den så den falnar uppåt. Alltså inga skarpa kanter. Lägg också lite under den nedre fransraden. 

2) Ta den silvriga skuggan och lägg på den i inre ögonvrån och gärna lite strax under den undre fransraden fast inåt ögat så att säga. Ha gärna på lite lätt strax under ögonbrynet också. 

3) Ta kajalen (som är en härlig krämig grej som är både lite kajal och ögonskugga i samma) och ha på runt hela ögat. Försök att dutta på så att du inte drar en tjock linje. Det är bättre att sedan ta en pensel och liksom sudda på själva kajalranden för att få den sotig. Avsluta med mascara eller lösfrallor. 

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Få rabatt på julblommorna!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x