ANNONS

Jävla skit RUSTA

/

Godmorgon! V

Somnade ifrån detta inlägg igår och har sen tagit ett sovrekord. Vaknade tjugo i 7 av att mamma ringde. Fem minuter senare vaknade den andra sovrekordshållaren Milo. Så gissa om vi sovit. Typ drygt 10 timmar har jag dunkat på. 🙂

.

Fortsätter på gårdagens inlägg nu, tur jag lugnat ner mig lite då jag var liiiiite irriterad igår när jag påbörjade inlägget…..måste dock lugnat mig markant då jag somnade ifrån det, haha!

.

Vi har just kommit hem från Erikslund. Ja,vi var där idag också. En sista grej hade vi kvar innan vi skulle åka hem till småstaden igen. Vi ville köpa ett sånt gåband som finns på Rusta.
Innan vi åkte hem så ringde vi till Rustas kundtjänst för att kolla om det fanns i Enköping eller om vi skulle kolla igenom Rusta i Västerås. Enligt killen på kundtjänst så fanns det kvar i Enköping. Tony frågade om han kunde få numret till butiken för att dubbelkolla och för att be dom lägga undan ett åt oss.
Nej, det fick vi inte. Man får inte ringa till själva butiken och man får inte ringa och lägga undan ett enligt killen på kundtjänst. Men han lovade att det skulle finnas kvar gåband i Enköping. Som sista anhalt brassade vi dit för att hämta upp det. Tror ni det fanns kvar?? 🙁 Tjejen på Rusta här i Enköping blev förbannad på riktigt när hon hörde vad de sagt på Rustas kundtjänst.

”Varför ringde dom inte hit och kollade först och sa åt oss att lägga undan ett? Så gör vi ju alltid!!!” utbrast hon. Där stod Tony som ett frågetecken och undrade om han på kundtjänst börjat nalla på julsnapsen lite för tidigt? För det var då INTE vad han sa. Hade vi fått veta att det inte fanns kvar så hade vi kunnat kolla på de Rusta som finns i Västerås. Morr! Så jäkla dåligt….! Så idag måste vi ta oss tiden att åka till Västerås för att kolla om det finns kvar. För till nån kundtjänst lär vi inte ringa. 🙁 Jag känner att jag får bättre svar utav er faktiskt. Har ni någon koll om det där gåbandet som är nedsatt till 795 kr finns kvar på ditt Rusta där du bor? (Mellansverige). Finns i vitt & lila och vit & svart.

.

IMG_9029.JPG

Såhär ser det ut!

.

Nog om det…. Vi handlade de sista (förutom gåbandet då – MORR) julklapparna igår. Erikslund var knökfullt som vanligt. Vi tog det rätt soft ändå. Åt sushi i lugn och ro. Tog inte så många affärer utan bara tog det lugnt. Ingen stress, #detblirjuländå.

.

IMG_9009.JPG

.

Det var mörkt redan när vi anlände. Igår var årets kortaste dag. Idag har det vänt och vi går mot ljusare tider. Tack & lov!

.

IMG_9032.JPG

.

Minigrisen hade somnat till i bilen och fick fortsätta tills han vaknade. Lagom till maten vaknade han till liv och var lite chockad över var vi var. 🙂

.

IMG_9033.JPG

.

Det är superjul på Erikslund. 🙂

.

IMG_9034.JPG

IMG_9036.JPG

IMG_9035.JPG

.

Lite pingis på Intersport. Milo brukar spela pingis i skolan. Ett sånt här bord kostade 1500 spänn. Lagom stort. Synd vi inte har plats hemma. Det som är så jäkla kul. 🙂

.

IMG_9037.JPG

.

Såg en snygg rumpa när vi satt och väntade på att Milo skulle leka klart. 😉

.

Nu har vi precis ätit frukost. Ska baka de sista julgodisarna, göra Jansson och tillverka de sista gå bort presenterna. Sen är vi nog klara. Måste fladdra ner på stan och göra några sista ärenden….sen är vi redo. För jul!

.

Hur har du det?

10
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00