10 år sedan Tsunamikatastrofen

IMG_9234.JPG

Idag är det 10 års sedan Tsunami katastrofen….

….för 10 år sedan satt jag i soffan. Det var annandag och solen sken in i vårt vardagsrum. Vi skulle äta frukost vid TV:n. Njuta av ledig dag. Plötsligt hör vi på TV:n att något hemskt hänt i Thailand och Indonesien. Då visste vi inte hur stor denna katastrof var.

.

Jag hade en arbetskamrat som var i Thailand med sin familj. Sin son, sin nya kille och sin mamma och pappa. Hon och hennes pappa miste livet, hennes mamma, nya kille och son klarade sig med nöd och näppe. Jag tänker på henne lite då och då. Vet att hennes nya kille har en ny familj.

.

Tittar just nu på Nyhetsmorgon som handlar om just den katastrofen och tårarna rinner över alla som förlorat någon där. Det måste varit så fruktansvärt. Om man nu ska se på katastrofen med andra ögon så kan man tänka att det sägs ha fötts många nya familjer och många nya barn sedan katastrofen. Hörde en siffra på över 100.000 barn…..

.

Vill ägna detta inlägg till Ditt minne Sara. Du var en sprudlande glad tjej med en härlig karisma. Du lös upp ett helt rum med din närvaro och jag kommer aldrig någonsin glömma dig! Du ser till att andra sidan är mycket roligare, det är jag säker på. ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Titti
9 years ago

Jag/Vi var där idag på minnesceremonin i Khao Lak.
Mycket stämningsfullt.
kram Titti

Ida
Ida
9 years ago

<3

Titti
9 years ago

Jag/Vi var där idag på minnesceremonin i Khao Lak.
Mycket stämningsfullt.
kram Titti

Ida
Ida
9 years ago

<3

Nästa inlägg

Julottan på finska….

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x