Den ”lilla svarta” för putmagen!

Sist jag tipsade om klänningar för putmagar fick jag så mycket bra feedback.

Inte visste jag att vi var så många putmagar som längtade efter lite klänningstips. Skönt också att veta att jag inte är ensam om att ha putmage. 🙂 Inte ska man klä sig i säckar fast man har lite putmage…. (säger jag som har en period med just att klä sig i säckar, man lever inte alltid som man lär). Det gör egentligen bara att saken blir ännu värre. Man borde vara mer openminded med sin putmage. Man borde stolt visa upp sin kropp och sina kurvor….men jag vet själv hur svårt det kan vara. När vi var på den fina kryssningen med finklädsel så hade jag en tajt spetsklänning på mig. Kan inte säga att jag trivdes, och ”hålla in” strumpbyxorna höll på att ta kål på mig men…..jag har aldrig fått så mycket smicker av min man. Han var som galen när jag svansade runt i en tajt klänning. Kanske skulle man våga visa kurvorna lite oftare? 🙂

.

kryssning

Den här kryssningen var det……nog lyser det lite om våra ögon va? 🙂

Nu tänkte jag i alla fall tipsa om den lilla svarta för oss med lite ”gravidmagar”. Det är skönt att ha en klänning som liksom döljer härligheten och kunna äta i lugn och ro och kanske inte ha ”hålla in” strumpbyxorna som gör så man blir grön i ansiktet. PIUUUH!

.

DEN LILLA SVARTA

1) HÄR

.

Här har du ett härligt gäng klänningar. ALLA är dessutom nedsatta just nu, det är ju mellandagsREA så det bara sjunger om det. Ja,ifall ni hade missat det tänkte jag. 😉 Vill du kolla på fler klänningar som jag kallar ”de lilla svarta (som dessutom är på REA) så klickar du dig in HÄR!

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Nina
Nina
9 years ago

Tack för fina tips på klänningar . Klickade hem en av dom . Tack för en fin blogg , läser den varje dag . Mvh Nina

Helen
9 years ago

Guud va snygg du är Nina:)fatta inte hur du får till ögonbrynen så snyggt? Har du lösfrallorna på?;-)ja din man kan man ju oxå vila ögonen på… kram på dej! Läser din blogg varje/varannan dag, du verka så genomgo o rolig! Kram ♡

Nina
Nina
9 years ago

Tack för fina tips på klänningar . Klickade hem en av dom . Tack för en fin blogg , läser den varje dag . Mvh Nina

Helen
9 years ago

Guud va snygg du är Nina:)fatta inte hur du får till ögonbrynen så snyggt? Har du lösfrallorna på?;-)ja din man kan man ju oxå vila ögonen på… kram på dej! Läser din blogg varje/varannan dag, du verka så genomgo o rolig! Kram ♡

Nästa inlägg

Att hitta självkänslan!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x