Ernst

Godmorgon!

Eller för mig är det inte längre morgon, vaken sen halv 5 faktiskt fast jag var vaken till 10. Wow! 🙂 Tack för fina kommentarer på inlägget om självkänsla. Blir så glad när ni ger avtryck. Kommer bli fler såna inlägg för jag förstår att det är viktigt.

.

Igår så startade ombyggnationen av min sida här. Jag gillar omväxling och vill starta upp med en ny fräsch sida inför nästa år. Förhoppningsvis kommer den igång så fort som möjligt in på det nya året, men det är lite att fixa med så det tar sin lilla tid. Hoppas ni ska gilla den sen när den är igång!

.

IMG_9255.JPG

IMG_9256.JPG

.

Ville bara visa min nya fina ljusstake. Det är min äldsta som uppfattat mammas förkärlek för Ernst. 🙂 Den är så fin på vårt vardagsrumsbord.

.

Nu ska vi koka lite varm choklad och göra smörgåsar att ta med. Vi ska ut och lufta Milo. Han behöver ut och andas frisk luft och leka av sig lite energi. Solen skiner och det är över 10 grader kallt ute så vi får klä på oss ordentligt. Vi hörs sen igen! ❤️ Vad gör ni idag?

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Maggi
Maggi
9 years ago

Får jag sova 5 timmar utan att vakna är jag glad 🙂 Somnar vid 23 vaknar vid 02 och sedan vid 04 sedan ska man upp 06.30. Har efter måååånga år accepterat detta och funnit ro (är jag är ledig, lörd-sönd. tar jag mig en ”nap”).
Kram

Nästa inlägg

Den ”lilla svarta” för putmagen!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x