”Frysa av sig röven” kallt!

Hur mysigt har vi haft det då?

Galet mysigt… Ok, det var kallt som fasen, även om vi var kladda till tänderna. Tony tog med en petflaska fylld med varmt vatten. Den räddade mig i lekparken. Medan vi satt och fikade i solen så satt jag på den. Alltså, den låg lodrätt på bänken. 🙂 Haha, ifall du nu fick för dit nåt annat. 😀

.

IMG_9274.JPG

IMG_9268.JPG

.

Gunga järnet. Att vara barn och kunna ha overall på sig och med all den energin. Alltså, avis! Så härligt att springa loss och lajja så som dom gör.

.

IMG_9259.JPG

IMG_9260.JPG

IMG_9264.JPG

.

Vi hade med oss varm choklad, smörgåsar, minimuffins, digestivekex och vatten. Det var inte alla tokigt att sitta i solen och njuta av det.

.

IMG_9277.JPG

IMG_9276.JPG

IMG_9283.JPG

.

”Pappa, kan Du kasta mig i luften?” Å så gjorde han det. Han ville vara superman så då såg farsan till att han var det. Å jag känner mig euforiskt glad över att jag har en karl som kan göra det. När jag var ensamstående med grabbarna så var det jag som gjorde det….. 🙂 Jag och stora barnens pappa separerade när Thedde var 7 och Elliot var 5 år.

.

IMG_9291.JPG

IMG_9303.JPG

IMG_9302.JPG

IMG_9304.JPG

.

Vilken vinterdag, även om den var kall så var den härlig. Så fint överallt. Lite deppo att snön ska försvinna och bytas ut mot mildgrader och slask.

.

IMG_9308.JPG

IMG_9309.JPG

.

Fint i vår lilla småstad. Har faktiskt fått frågan om jag skulle kunna presentera allt mys och allt bra här. Ska faktiskt skriva ett inlägg om det framöver. Efter utestängdes på 2 timmar gick vi till Tammerfors (ett fik) och drack kaffe och fikade. Våra kinder var knallröda och bredvid oss satt ett par som ofta besökte Enköping bara för att det är mysigt. Dom bodde i Järfälla. Så härligt på nåt sätt. Kul med besökare.

.

Eftermiddagen och kvällen avslutades hos John och Eva (Tonys bror och sambo). Ungarna har lajjat för fullt och så har vi ätit, umgåtts och skrattat. LOVELY!!! ❤️ Älskar umgänge med människor man tycker om och trivs med. Energi! ❤️

.

Nu är det bara soffan och TV:n kvar. Hoppas Du haft en fin dag! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Annett
Annett
9 years ago

Vad roligt att du visar så många fina bilder av vår stad!
Tycker jättemycket om dina repotage i EnaHåbo tidningen också! 🙂

Annett
Annett
9 years ago

Vad roligt att du visar så många fina bilder av vår stad!
Tycker jättemycket om dina repotage i EnaHåbo tidningen också! 🙂

Nästa inlägg

Ernst

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x