En fin separation…..

IMG_9314.JPG

IMG_9313.JPG

HUR FINT?

Idag åkte jag, Tony och Milo ut till mina fd. svärföräldrars sommarstuga och hjälpte till att vända båten. Exet var med också. Eller jag vände ingen jefla båt, men karlarna gjorde. 🙂 Isen har precis lagt sig och det var så vackert så man nästan smällde av. Är jag tant på riktigt nu när jag blir så galet tagen av vyer? Kan inte minnas att jag uppskattat det så mycket som jag gör idag. Kanske är det tantvarning? Eller så har jag bara stannat upp i mitt liv och verkligen sett mig omkring och äntligen lärt mig att uppskatta sånt här. Kan vara så enkelt….. ❤️

.

IMG_9316.JPG

.

Underbar bild på Miio och Tony. Det är såna här man ska förstora och hänga upp på den där fotoväggen som man aldrig riktigt lyckas få upp. 🙂

.

IMG_9320.JPG

IMG_9321.JPG

IMG_9322.JPG

.

Jo men visst vände dom båten. Ibland slås jag av hur bra min separation ändå blev?! Att kunna åka ut med min nuvarande man tillsammans med exet, och hjälpa fd svärisarna att vända båten. Det är fasen fint alltså. Vilken bedrift? Vad stolta vi ska vara allihop säger jag utan att skämmas. Tony, jag och Magnus (exet). Att kunna krama om mina fd svärisar är en fin sak, det känns fint i hjärtat. Vi har ju ändå band till varandra i form av mina två stora barn. Precis som att jag kan gorma på mina ungar och kräva att dom åker och hälsar på sin farmor och farfar oftare. Jag är fortfarande mån om mitt ex. Såklart. Jag vill att mina barns pappa ska må bra. När han inte gör det oroar jag mig. Gör någon honom illa beskyddar jag honom som om han vore min bror. Det är så han känns idag, som en storebror. Som en vän till min man. Ja, dom två är goda vänner och har nog mer utbyte av varann än vad jag har. Dom gaggar ihop sig också, mot mig, dom jävla fegisarna…..hahaha! 😀 Nä, men det är fint. Hela skiten….hur vi lyckades göra det otroligt sorgliga som att separera är till något bra. Idag har vi facit också. Mina stora killar är facit och bekräftar att vi gjort något väldigt stort och bra som lyckats hålla en god relation för våra barns skull. Det säger dom ofta. Vi separerade nog i tid. Innan det blev pajjigt och elakt. Det tror jag kan vara bra, ändå så kämpade vi de senaste tre åren…..som fan….men till slut såg vi det som behövde göras. Att lämna varandra innan vi började hata varann.

.

IMG_9323.JPG

.

Efter båtvändningen for vi till pizzerian och vräkte i oss pizza. 😉 Jag tog en glutenfri pizza. Gott som tusan och dessutom så känner man sig inte uppblåst efteråt. Gött!

.

Nä, nu ska jag fortsätta jobba med min sida här. Har just sagt hejdå till mina fina nuvarande svärisar som var här och fikade ikväll. Bakade en grymt god kladdkaka, du ska få recept på den sen. ❤️

1
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
carin
carin
9 years ago

Hej! Läste om separationen, tänk om de kunde vara då för alla att man har en bra kontakt med exet så bra de blir för barnen då. För över 8 år sedan fick jag reda på att min sambo träffat en annan på självaste julafton sa han de 🙁 Men jag och min son har klarat av det galant med hjälp av mina föräldrar och vänner. Idag är jag lycklig sambo och vi fick en pojk som snart blir 5 år. Underbar blogg önskar dig Gott nytt år

Nästa inlägg

Godmorgon & SNEAK PEEK på nya sidan!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x