Godmorgon & SNEAK PEEK på nya sidan!

SNEEK

 

Godmorgon FINA NI! ♥

Idag får ni se en liten sneak peek på nya sidan som vi jobbar med för fullt. Allt för att ha en ny sida när det nya året börjar. Så himla kul, vissa saker kommer vi nog att få göra färdigt varefter men det känns så himla bra och så himla fint. Har tagit fasta på vissa saker som efterfrågats tidigare, som att ha ett klockslag för inläggen. Det var det visst flera morgonpigga som gärna ville ha. SÅ det ska vi försöka fixa.

Är det något mer som Du skulle vilja ha på min sida så hojta gärna till bland kommentarerna för detta inlägg. Vi tar till oss allt och er hur man kan lösa allt på bästa sätt. Nu ska jag jobba vidare här men i hörs snart igen!

1
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Heléne
Heléne
9 years ago

Det blir säker hur bra som helst♥

Heléne
Heléne
9 years ago

Det blir säker hur bra som helst♥

Nästa inlägg

”Frysa av sig röven” kallt!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x