Så minns jag året 2014 – DEL 2

IMG_7585.JPG

Vi fortsätter att minnas året…..

…..vi fick under några härliga månader bo i ett vackert hus med det här fina spa-badet på altanen. Det var var min fina vän Sara och hennes man Jonny som hyrde ut huset som hade stått tomt i ca 3 månader. Vi är så tacksamma gentemot dom! Sara har varit ett stort stöd för mig i mångt och mycket. Huset blev sålt, vi visste förutsättningarna och visste att vi bara fick hyra det så länge. En chansning som kostade oss rätt dyrt. Har i efterhand fått höra att det var en bloggläsare som köpte huset. Men, om du läser här så är det no hard feelings. Vill verkligen att Du ska veta det. Jag är inte sån. Vi visste vad som gällde så jag klandrar ju verkligen ingen, det vore ju helt galet om jag gjorde det!!! Jag hoppas att du njuter av det fina hus som det verkligen är. ❤️

.

Jag har en förmåga att trivas ganska så bra var jag än bor, bara jag bor med min familj. Jag är glad över den egenskapen. Den har hjälpt mig i mångt och mycket. Som att inte sörja ihjäl mig när vi väl blev tvungna att flytta ifrån detta fina hus. Jag konstaterar fakta och så ser jag till att få det mysigt i nästa boende. Sen kan ju praktiska saker göra att man vill bo någon annanstans. Ni fick ju följa mig i den här ”bostadsletargalenskapen” vi gick igenom. Det var bara två veckor kvar tills vi var tvungna att flytta ur då vi hittade denna lägenhet. Så vi hade panik bokstavligt talat. Här, där vi bor nu, är perfekt på många sätt. Mysigt, den är verkligen mysig. Alla har egna rum. Två plan. MEN. Det är för centralt. Inte alls barnvänligt. Vi bor bredvid en parkering där det är ett jävla liv på helgnätterna. Alltså ”vakna flera ggr per natt” liv. Vi har ingen hiss och 43 trappsteg. Rent praktiskt är det åt helvete. MEN, vi ska inte göra om några misstag nu. Vi ska inte hyra ett hus mer som är tänkt att säljas. Vi kanske bor här tills vi kan köpa ett hus (även om den drömmen känns långt bort). Men, vi ska inte hasta med något mer. Vi letar lite smått hela tiden. Drömmen är att hyra ett hus som är tänkt att hyras ut och inte säljas.

.
IMG_2452.JPG

.

Jag ser tillbaka på vårt flyttande som nåt jobbigt såklart. Men hade vi inte gjort det så hade vi heller inte fått uppleva allt det härliga som det också gett. ❤️ Jag har många som läser här…. Igår var det över 13.000 träffar. Vet du någon eller känner någon som vill hyra ut ett hus i Enköpingsområdet så får ni gärna hojta till. Ba’satt’nivet!

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Så minns jag året 2014 – DEL 1

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x