Skunken i min armhåla!

Go’kväll!

Ok, jag ligger avdankad i soffan. Totalt avdankad. Har stressat runt idag och varit ute på rundan och styrketränat i parken. Senare ska du få mitt lilla träningsprogram som man kan köra ute i naturen. Sen ska du också få mitt hemmaträningsprogram. Det kommer imorgon. 

   

Började med en liten träff med stora barnens pappa. Studentplanering gånger en miljard pågår nu. Inhandlingar och tält ska planeras. Ja herreminjee….. Ni som gjort detta vet hur körigt det är. 

   

Så fort att Tony kom hem från jobbet drog vi ut på rundan. Långrundan blev det idag. Milo hade med sin trix-cykel. 🙂

 
Självklart hade vi mee oss pinnen som vi hjälper honom med när man tröttnar lite. Ser ni den lummiga skogen? Åh, det är som att få in i en trollskog. 

   

Tony drog upp en vända i himlabacken, självklart ville Milo också prova. Den är grym att köra backintervaller i. Det gjorde vi när jag tränade innebandy. 
   

Hur fint? Det är första gången jag lyckas se dessa blomma. Har gått förbi här någongång då och då i stort sett hela mitt liv. Ni vet att den krogen som jag är uppväxt med är den vita väggen bakom. Kanske har blommorna funnits där då men jag har väl varit för aprak för att se det! Haha…..

 

Ikväll lagade jag en galet god lax. Den är riktigt fräsch och härlig och med lite mindre kolhydrater. Det är Lax i foliepaket med Philadelphiaost, färsk basilika och pumpakärnor, kryddade med citronpeppar. Till det kokade jag morötter och färsk broccoli. Gjorde en kall krämig sås på creme fraiche, hackad kapris, färsk dill och lite honung. Såååååå gott! 

Nu ska jag hoppa in en skön dusch och tvätta bort den skunk som kissat i mina armhålor – my gooooood! PMS tantens odörer är inte att leka med. IIIIIUUUUUUUUUH! Men du, missa nu inte träningsprogrammet som du kan köra i naturen lite senare. ❤️

 

0
Subscribe
Notify of
guest

10 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tony
Tony
9 years ago

Skunk a dunk

Nina
Nina
9 years ago

Vilken helt underbar bild på Milo när han hoppar!

Tony
Tony
9 years ago

Skunk a dunk

Ulrika F
Ulrika F
9 years ago

Vi hade student för två år sen, första tvillingkrocken på 19 år… Ena tjejen ”sprang ut” på sin skola kl tolv och andra tjejen på sin skola fem mil bort, också kl tolv!! Vi fick för första gången dela oss, jag och maken (och släkten…) Men allt gick bra, och det blev en sjuhelsikes fest vid poolside här hemma! Lycka till 🙂

Nina
Nina
9 years ago

Vilken helt underbar bild på Milo när han hoppar!

Madde
Madde
9 years ago

Vet att du har mycket just nu , men snälla ge oss en update, hur går dina 8 veckor??

Även en fråga vet ju att du skriver i lifesum, registrerar du allt? Det jag tänker på är gurka, tomat m.m?
Väger du apelsinen du lägger in? Vikten kan ju skilja jättemycket på samma frukt om du förstår vad jag undrar!?
Ha en fin dag Kram

Ulrika F
Ulrika F
9 years ago

Vi hade student för två år sen, första tvillingkrocken på 19 år… Ena tjejen ”sprang ut” på sin skola kl tolv och andra tjejen på sin skola fem mil bort, också kl tolv!! Vi fick för första gången dela oss, jag och maken (och släkten…) Men allt gick bra, och det blev en sjuhelsikes fest vid poolside här hemma! Lycka till 🙂

Annika
Annika
9 years ago

Jättebra bild på flygande Milo!

Madde
Madde
9 years ago

Vet att du har mycket just nu , men snälla ge oss en update, hur går dina 8 veckor??

Även en fråga vet ju att du skriver i lifesum, registrerar du allt? Det jag tänker på är gurka, tomat m.m?
Väger du apelsinen du lägger in? Vikten kan ju skilja jättemycket på samma frukt om du förstår vad jag undrar!?
Ha en fin dag Kram

Annika
Annika
9 years ago

Jättebra bild på flygande Milo!

Nästa inlägg

Bacongratäng

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x