Håhååå jajaaaa….

Godmorgon godmorgon!

Alltså denna morgon…. Kan säga att det gick lite sådär när jag skulle ta mig ut på promenad i morse. Efter ca 1/2 km inser jag att jag ju glömt mitt bälte. PMS och promenera utan brukar sällan vara en bra kombo. Sen frös jag som en hund också så jag tog en liten liten kort runda och gick hem igen. Kom då på att jag skulle använda mina gångstavar för första gången. Klädde på mig en jacka och tog stavarna och gick. UTAN BÄLTE! Så då fick det lov att bli en kort runda igen. Men det blev en i alla fall. 

  
Har ni aldrig testat att gå med stavar – GÖR DET! My god säger jag bara. Det är ju ASJOBBIGT. Det tar ju 100 ggr mer än utan. Detta är något jag helt klart ska fortsätta med några ggr i veckan. Jag är nog den sista tanten på stavgångs-bollen men bättre sent är aldrig eller? Shit vad det tar alltså…. 

   

Så det började med en avbruten kort promenad och fortsatte med stavgång utan bältet. Därav den korta sträckan då jag ABSOLUT inte ska gå utan vid pms. 

  
Svettimmiga brillor och äntligen hemma väntandes på kaffepannan. Så jäkla härligt hörrni. ❤️ 

   

En av mina favvofrukostar denna morgon. Jag älskar att variera. Vissa morgnar blir det smoothies, andra går jag all in på både kvarg, havregryn och blåbär med finncrisp och kaffe. Keso och banan med kanel på. MUMS! 

 

Hur bra sätt att skiva banan på? Haha, första gången jag provar. Kanonbra ju. Lika stora bananskivor. 

Jaha, lite senare kommer du få mitt träningsprogram som skulle kommit in igår men jag somnade ifrån. 🙂 Vi hörs sen igen! ❤️

Ps: Kommer en liten update på min 8 veckorskamp i träningsprogram-inlägget.  

0
Subscribe
Notify of
guest

10 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Amanda
Amanda
8 years ago

Kan tipsa om gåstavar med pumpeffekt. Med dom tränar man samtidigt armarna, skitjobbigt! Finns på rusta för 499 🙂

Amanda
Amanda
8 years ago

Kan tipsa om gåstavar med pumpeffekt. Med dom tränar man samtidigt armarna, skitjobbigt! Finns på rusta för 499 🙂

Maria Meijer
Maria Meijer
8 years ago

Jag gav precis bort mina stavar till svärmor. Ja ja jag går oftast med barnvagn. Pust och stöd. Blir tungt vissa gånger.
Förresten. Har du (eller någon annan ) något gott recept på muffins. Min dotter ska på klassresa och jag ska baka 35 muffins. Vill ju att de ska bli goda så jag slipper skämmas ha ha!
Trevlig dag. Kram Maria

Maria Meijer
Maria Meijer
8 years ago

Jag gav precis bort mina stavar till svärmor. Ja ja jag går oftast med barnvagn. Pust och stöd. Blir tungt vissa gånger.
Förresten. Har du (eller någon annan ) något gott recept på muffins. Min dotter ska på klassresa och jag ska baka 35 muffins. Vill ju att de ska bli goda så jag slipper skämmas ha ha!
Trevlig dag. Kram Maria

Annika
Annika
8 years ago

Jag ÄLSKAR mina stavar men använder dem sällan eftersom jag har hund. Och då blir det hunden vid promenader och inga stavar. Såklart. Men fortsätt använd dem kära du för det är såååå himla bra! Hjälper till som stöd när man går i uppförsbackar – man kan ta i på ett annat sätt än utan stavar – och när det är halt ute är det perfekt! Tycker jag iallafall. Nu får vi dock hoppas att halkan dröjer ett tag. 🙂
Kram!

Annika
Annika
8 years ago

Jag ÄLSKAR mina stavar men använder dem sällan eftersom jag har hund. Och då blir det hunden vid promenader och inga stavar. Såklart. Men fortsätt använd dem kära du för det är såååå himla bra! Hjälper till som stöd när man går i uppförsbackar – man kan ta i på ett annat sätt än utan stavar – och när det är halt ute är det perfekt! Tycker jag iallafall. Nu får vi dock hoppas att halkan dröjer ett tag. 🙂
Kram!

Ann
Ann
8 years ago

Varje gång jag ser en äggskivare så skrattar jag faktiskt. Tänker på min man som aldrig har gillat att laga mat, förutom grilla förstås. Kan väl varit för tjugo år sedan när barnen var små och han tyckte att köksarbetet kunde gå lite fortare. Han började skiva champinjoner i äggskivaren och allt gick bra några gånger, men en dag rök alla trådarna av. Tror att champinjonerna var lite sega. Sådana här små ögonblick är ju så roliga och tänk att man fortfarande kommer ihåg det.

niiinis
niiinis
Reply to  Ann
8 years ago

Hahaha! Ja man måste vara väldigt försiktig! ❤️ Haha….

Ann
Ann
8 years ago

Varje gång jag ser en äggskivare så skrattar jag faktiskt. Tänker på min man som aldrig har gillat att laga mat, förutom grilla förstås. Kan väl varit för tjugo år sedan när barnen var små och han tyckte att köksarbetet kunde gå lite fortare. Han började skiva champinjoner i äggskivaren och allt gick bra några gånger, men en dag rök alla trådarna av. Tror att champinjonerna var lite sega. Sådana här små ögonblick är ju så roliga och tänk att man fortfarande kommer ihåg det.

niiinis
niiinis
Reply to  Ann
8 years ago

Hahaha! Ja man måste vara väldigt försiktig! ❤️ Haha….

Nästa inlägg

Skunken i min armhåla!

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x