ANNONS

Håhååå jajaaaa….

/

Godmorgon godmorgon!

Alltså denna morgon…. Kan säga att det gick lite sådär när jag skulle ta mig ut på promenad i morse. Efter ca 1/2 km inser jag att jag ju glömt mitt bälte. PMS och promenera utan brukar sällan vara en bra kombo. Sen frös jag som en hund också så jag tog en liten liten kort runda och gick hem igen. Kom då på att jag skulle använda mina gångstavar för första gången. Klädde på mig en jacka och tog stavarna och gick. UTAN BÄLTE! Så då fick det lov att bli en kort runda igen. Men det blev en i alla fall. 

 

 
Har ni aldrig testat att gå med stavar – GÖR DET! My god säger jag bara. Det är ju ASJOBBIGT. Det tar ju 100 ggr mer än utan. Detta är något jag helt klart ska fortsätta med några ggr i veckan. Jag är nog den sista tanten på stavgångs-bollen men bättre sent är aldrig eller? Shit vad det tar alltså…. 

 

  

Så det började med en avbruten kort promenad och fortsatte med stavgång utan bältet. Därav den korta sträckan då jag ABSOLUT inte ska gå utan vid pms. 

 

 
Svettimmiga brillor och äntligen hemma väntandes på kaffepannan. Så jäkla härligt hörrni. ❤️ 

 

  

En av mina favvofrukostar denna morgon. Jag älskar att variera. Vissa morgnar blir det smoothies, andra går jag all in på både kvarg, havregryn och blåbär med finncrisp och kaffe. Keso och banan med kanel på. MUMS! 

 

Hur bra sätt att skiva banan på? Haha, första gången jag provar. Kanonbra ju. Lika stora bananskivor. 

Jaha, lite senare kommer du få mitt träningsprogram som skulle kommit in igår men jag somnade ifrån. 🙂 Vi hörs sen igen! ❤️

Ps: Kommer en liten update på min 8 veckorskamp i träningsprogram-inlägget.  

10
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00