REA PÅ ISADORA

Måste snabbt tipsa dig om att Nelly har 20% rabatt på massa ISADORA smink 

Jag har ju ett antal gånger skrivit om ISADORA. Jag tycker att dom har en hel del riktigt bra produkter faktiskt. Prisvärda skulle jag vilja säga. Tänkte att jag nedan tipsar om några av mina favoriter.

rouge

Den här använder jag massor nu! Det är en riktigt härlig sommarfärg tycker jag. Jag brukar blanda solpuder och den här och tycker jag får en så himla schysst solkysst look då. Du hittar den på REA HÄR! 

mesmerize 3

mesmerize 2

EN annan favorit är denna palette från ISADORA. Den här har jag använt PLENTY. Den är en stor vardagsfavorit men går att fixa till en redig partylook också. Den hittar du på REA HÄR!

isadora mascara

isadora mascara 2

Nästa favorit är den här mascaran. Jag har skrivit mer om den HÄR.  Jag storgillar denna och kan rekommendera den varmt. En del diggar inte borsten men det gjorde inte jag heller förut. Men så fick jag prova ett tag och så vande jag mig faktiskt bättre med en sån här borste. Du hittar den på REA HÄR.

Skynda dig in och se hela REAN HÄR!  Den pågår till den 31/5 kl: 10.00

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Tankens kraft!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x