Tankens kraft!

Godmorgon!

Ja, ni får ursäkta min frånvaro på bloggen här. Jag har som sagt galet mycket att tänka på just nu men ska försöka hålla er något sånär uppdaterade här inne. För dig som är ny vill jag bara berätta att jag håller på att rodda med en student samtidigt som vi ska flytta. So well, det är lite plenty to do right now. 

  
Dagens morgonpeppningskort! ”Idag har du en riktig wow-dag!” Du vet väl att våra dagar handlar mycket om vår inställning? Tankens kraft är enorm så jag har i alla fall börjat tänka mer positivt. Och att det inte finns mycket man kan göra åt vissa saker – universum har redan ordnat för oss. Jag försöker tänka att allt kommer ordna sig till det som är bäst för mig, det som är tänkt. Vad man kan vila i det, man kan känna sig mer avslappnad i allt. Igår hade jag t ex ett riktigt nervöst möte egentligen. Hade det varit jag förut så hade jag varit galet nervös i dagar innan. Men igår åkte jag på mötet och kände mig inte det minsta nervös, bara för att jag med tankens kraft bestämt mig för att det inte fanns något att vara nervös för. Universum har redan ordnat det, det som är bäst för mig kommer att ske. Vet ni hur skönt det är?! Det må låta flummigt och konstigt men för en person som lidit av svår hypokondri, som bara oroat sig för saker som inte inträffat ännu är detta en lättnadens suck. Så smått lär jag mig att det finns mycket i våra liv som vi inte kan påverka. OCH DET mina vänner, det är stort! 

Idag kommer du bjudas på två REA-tips här på bloggen. Ett tips på smink och ett på skor! Jag själv ska jobba i min vän Helenas Food-Truck på torget här i Enköping idag. Det är så roligt att kunna hjälpa till när hon har det så körigt. Så har du inga planer tycker jag du kommer och äter en eko-burgare, en Hälsotallrik eller en Ceasarsallad hos oss. Finns smoothies och hälsodrycker också. Vi hörs sen igen! ❤️

Ps: Senare idag presenteras vinnaren i Passion For brands tävlingen om en Lise Sandahl klänning. 

0
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mallansvardag
8 years ago

Tack för din positiva energi och dina tankar om livet.
Om du bara visste hur mkt dina ord har betytt för mig ❤️
Kram Malin

niiinis
niiinis
Reply to  Mallansvardag
8 years ago

Men fina du, det var härligt att höra. Sto kram! ❤️

Mallansvardag
8 years ago

Tack för din positiva energi och dina tankar om livet.
Om du bara visste hur mkt dina ord har betytt för mig ❤️
Kram Malin

niiinis
niiinis
Reply to  Mallansvardag
8 years ago

Men fina du, det var härligt att höra. Sto kram! ❤️

Lena - Gott för själen
8 years ago

Tankens kraft är en häftig grej! När man väl kommit på det är det ett oslagbart verktyg!

Kram Lena

Lena - Gott för själen
8 years ago

Tankens kraft är en häftig grej! När man väl kommit på det är det ett oslagbart verktyg!

Kram Lena

Nästa inlägg

OREO-muffins

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x