Första produkten kostnadsfritt hos Yves Rocher

HÖRRNI – SE HIT!!!

Fr o m igår den 28/5 till måndagen den 1/6 får man en valfri vara helt utan kostnad. Den första varan Du lägger i kundkorgen blir alltså automatiskt gratis! Vad säger ni om det? Va va va? Grymt ju. Jag tänkte tipsa dig om några favoriter.

yves rocher ögonskugga

Ögonskuggepaletter! Alltså dom här…. LOVE LOVE LOVE! Jag har den som går i grå/svart skala, den som går i brun/beige skala och den som går i lila/rosa skala. Den sistnämnda ska jag sminka mig med till syrrans bröllop. Ska ha en rosa klänning då. Du hittar dessa ögonskuggepaletter HÄR. 

yves rocher gala

Jag har två röda läppstift från Yves Rocher. Jag älskar dom båda. Den ena är lite mörkare vinröd och den andra sådär klart röd. SÅÅÅ SNYGGT! Du hittar dessa läppstift HÄR.

AMBRE-NOIR

En av Tonys och min favoritdoft för män! Åh, denna är så god. Jag brukar låna hans duschreme bara för att den doftar så himla himla gott! Hela detta set hittar du HÄR!

yves rocher parfym

Min favoritdoft har ni som läst här ett tag ju inte missat. Nu doftar som en nyduschad amazon med den här parfymen! 🙂 Fått sååå mycket beröm för den här doften.

Well, där hade du några av mina favvosar! Nu finns det ju maaaaaaaaaaaassor att välja på hos Yves Rocher! HÄR hittar du hela deras shop! Det här erbjudandet med att första varan är gratis gäller fr o m idag till 1/6. PASSA PÅ!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Morsdags-erbjudanden som du INTE får missa!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x