Morsdags-erbjudanden som du INTE får missa!

På söndag är det morsdag! 

Jag har i varje fall sagt att jag kommer bli sur på riktigt om inte jag firas då. Haha…. Jag är en riktig traditionsråtta och ÄLSKAR såna här dagar. Jag älskar ju att fylla år också och har gjort sen jag var liten. Antar att det är den där 10 åringen i mig som gör sig påmind så. Tänkte jag skulle bjuda dig på ett grymt erbjudande till just mors-dag! 

   

Tänkte tipsa dig om att beställa en blomma till modersgestalten i ditt liv. Du får 12% rabatt om du beställer och anger NIIINIS som rabattkodHÄR kan du hitta alla morsdagsbuketter som finns på Euroflorist. Sååå mycket fint!!!! Kom nu ihåg att använda koden så du får rabatt. Min fina lilla mamma ska få en bukett hemskickad även om vi kommer att ses! 🙂 Men eftersom jag ÄLSKAR att få blombud så vill jag ge henne det också….. ❤️
Ps: Beställ innan kl 13 på lördag för att vara säker på att mamma får buketten på söndag! 

  
Annars så ska jag fira mamma genom att bjuda henne på Mors-Dag lunch på Haga Slott. Det blir en härlig vårbuffe på slottsterassen med kaffe och tårta efteråt, sååå mysigt! HÄR kan du läsa mer om det. Mamma uppskattar blommor och upplevelser bäst, så detta kan inte bli en bättre morsdagspresent. ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Fru P
9 years ago

Tack bejbi! Nu har jag beställt en kvast till min kära mor 🙂

Fru P
9 years ago

Tack bejbi! Nu har jag beställt en kvast till min kära mor 🙂

Nästa inlägg

Ledsen sjukling….

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x