Vita sneakers, nyttiga tacos och OREO in my heart!

Go’kväll mitt i Lets Dance!

Här har vi haft fredagsmys med tacos. Själv åt jag tacos i romansallad. Riktigt fräscht och gott. Sen åt jag bara några tacochips till spillet som blev kvar på tallriken.

 
Smarrigt även såhär! Jag som minskat rejält på kolhydraterna märker stor skillnad. Magen är sällan utstående och uppblåst. Även om jag har PMS just nu. I like it! Men jag äter inte LCHF om nu nån tror det. Jag äter alla grönsaker även om de är under jord. Men jag äter VÄLDIGT lite potatis, pasta, ris och bröd just nu.

 
Här har ni mina heeeeelt galet sköna och snygga skor från Ralp Lauren. Alltså, jag har ju velat köpa nya vita converse. Men om sanningen ska fram och jag är helt ärlig så tycker jag faktiskt inte att dom är sköna att gå i. Sneakers ska ju vara sköna liksom. Detta är säkert en liten åldersgrej men jag gillar bekvämt. Dom har som ett litet spetshölje uppepå och sulan är sådär härligt mjuk. Jag trodde dessutom att dom skulle vara mycket dyrare, men 849 spänn är väl billigare än vad vissa Converse kostar va? Du hittar dessa härligheter HÄR.  Dom finns i storlekarna 35-40. La upp dessa på min Instagram och två skrev att de klickat hem dom direkt. 🙂 Så skynda så inte storlekarna tar slut.

Här är skorna jag klickade hem till Elliot. Det roliga var att han sa precis samma sak. ”Gud vad mcyket skönare och mjukare dom var än Converse!” Han var sååå fin i dom. Men elak mamma som man är har jag förbjudit honom att använda dom innan Theddes student och nästa gång därefter är skolavslutningen. Sen är det fritt fram. 😉 Jamen jag veeeet ju att dom kommer vara svarta av skit annars. Hur lätt är det att hålla vita skor vita i den åldern? 😉 Elliots skor hittar du HÄR. 

   

Den här OREO-cheesecaken gjorde jag ikväll. Har inte smakat den färdig men jag smakade på smeten….bara liiiiite. Men MY GOD! Åh det var så gott så jag ville skita i och frysa den och fuldricka upp allt ur formen. Den kommer bli så grymt god. Ska sen dekorera den med grädde och OREO-kakor. Det är denna jag kommer ha på Theddes student som dessert sen. Recept kommer du få senare.

Nu ska jag fortsätta kolla på Lets Dance. My favourite show! ♥♥♥

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Evelina
9 years ago

Härligt med alternativ till Converse! Tror att de flesta Conversen ligger på 699,- men är inte helt hundra. Tips från skoförsäljaren är att köpa till en sk ”vivasula” om man bor i platta sneakers. Det är en sula som är uppbyggd i hålfoten samt har en dämpning i hälen och en liten ”pilott” framme vid trampdynan. Jag har den i alla skor, även kängor och ballerina- guld värt! Ha en fin helg!

Nästa inlägg

Första produkten kostnadsfritt hos Yves Rocher

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x