Fifan vad brun jag är!

Om totalt finito hade ett ansikte så skulle det vara mitt. Åh dra mig baklänges i en vagn, eller ännu bättre…. Dra ball’n i gruset vad trött jag är. Skulle man hålla på som jag gjort i några dagar för jämnan så skulle man vara utsliten totalt för längesen. Fifan alltså. Ni som anordnat student vet kanske vad jag pratar om. Ni som har det framför er, BE PREPARED säger jag. 

Men, jag ska absolut inte gnälla om saken. Det är ju skitkul och fixa med sånt här alltså. Men med en flytt mitt i allt så är det klart att det är lite slitigt minsann. 🙂 Jag börjar dock se en ände på spektaklet även om det värsta spektaklet sker imorgon. 🙂 Själva studentfesten. 

  
Jag och mamma har lagat tacogratänger för kung och fosterland. Jag har också avslutat kvällen med att baka OREO- cheesecake. Spadade i mig resten av smeten och hummade högt. Så sjukt gott! 

  
Kontaktade Annica på Beauty by Blackline (skitbra butik här i stan som har både fransförlängning och spraytan) och chansade vilt om en spraytan tid?! Har knte hunnit spraya med mitt BUS här hemma och kände att tiden heller inte fanns. Annica tog sig an denna bleka lekamen ”thank god” och tröck in mig på eftermiddagen. Man kan säga att jag blev brun. Hahaha…..holy HELL! 

   
  

Råkade ha spetstrosor på mig och blev typ lite tatuerad kan man säga. Du som funderar på spraytan….. Det är alltså en markeringsfärg som följer med själva BUS:et när man sprayas för att man ska se var man sprayat. Sedan får man inte duscha på 8 timmar för att busen ska ha verkat färdigt. Man blir alltså inte såhär extremt brun utan det yttersta färglagret lossnar. Håller i 1 vecka, allt utöver det är bonus. Annica är ett superproffs. Smörjer in alla ställen som kan tänkas suga in färg som armbågar, naglar, hälar och knän. Sprayar en specialdust före för att färgen ska fästa bra och så får man skydd under fötterna. Proffsigaste spraytan jag varit på hittills. Just nu är det en ride på det, du får spraytanna dig för bara 200 kr fram t.o.m vecka 28. Bokar tid gör du genom att skriva på messenger på deras Facebook sida

   

Idag satte vi också upp tältet. Vi blir nästan 40 pers så det måste finnas möjlighet att gömma sig undan regnet OM IFALL ATT! Men det ska ju bli fiiiiiiiint! 🙂

   

Milo badade i grannarnas pool idag. 21 grader och jag frös så jag fes bara jag tänkte tanken. Huuuuu….. 

Nähä! Nu har inte jag tid. Jag ska färga håret Nina. Jag hoppar in i duschen och tvättar bort första färglagret. Sen är det hopp i säng.

PS: Såååå kuuuul att läsa om er! Älskar när ni skriver och berättar om er och ert liv. ❤️ Tack för att ni delar med er! 

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Skaunetösen
Skaunetösen
9 years ago

Lycka till dag med allt idag, glöm inte andas.
Själv har jag fixat student till 3 barn under årens lopp.
Lycka till sen med huset.

Hälsningar Skaune

Ann-Sofie
9 years ago

Ja fi fanken vad brun du är, så fin!!!! Lycka till med allt idag, jag håller tummarna att solen skiner på ER!
På söndag är det bal för dottern och sen om en vecka har vi det stora kalaset:) Satt igår och pysslade med servetter och annat mojs, kul!

Kram

Nästa inlägg

Tecknen är överallt!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x