Tecknen är överallt!

Godmorgon!

Hoppas att du sovit gott. Härligt att ni berättar om er själva i det förra inlägget, jättemysigt att läsa. Fortsätt gärna!  Jag har sovit lite ryckigt men ändå fått ihop mina timmar. Igår kväll eldade vi i kakelugnen i vårt sovrum. Sen fick man njuta av värmen ifrån den inatt. Vad mysigt det var…. Ligga och lyssna på sprakandet. Vi kommer att ha luftvärmepumpsvärme här i huset men man kan elda ändå för då regleras liksom värmen. Älskar att elda! Nu letar vi efter ett bra pris på bra björkved att köpa. Vet ni nåt får ni gärna tipsa. 

   

Jag sitter och äter frukost. Solen skiner utanför och jag tackar vädergudarna för vädret som vi nu ska få. Imorgon ska det vara 19 grader och sol, på självaste studenten. Underbara underbara vädergud. Ser ni det lilla hjärtat på glaset, fått så mycket såna här hjärtan överallt. Är det ett tecken eller, att vi kanske är rätt nu……då haglar hjärtana in. 🙂 ❤️  

Nu kommer mamma och syster på besök snart. Vi ska dricka kaffe ihop och sen sätter jag igång dagen med matlagning och cheesecake tillverkning. Hörs snart igen!  

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
jennie
jennie
9 years ago

Mysigt det låter!

Välkomna till oss å hämta gratis björk, har precis köpt tomt o ska börja bygga så här måste röjas!!☺

Marie
Marie
9 years ago

Vilket mysigt hus ni verkar ha hittat.Toppen!
Jag skulle vilja ha tips på fina kläder att ha på midsommar?
Jag har hittat många favoriter som du tipsat om så hoppas på tur denna gång också.

Maria
Maria
9 years ago

Tack för en mycket bra blogg!Jag undrar var du har köpt din fina ljusslinga som du har ute i trädet?Kram

Nästa inlägg

trädgård och vem är du?

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x