ANNONS

OREO – cheesecake

/

Nu ska jag dela med mig av receptet på denna gudomligt goda cheesecake! 

OREOCHEESECAKE

100 gram smör
20 st digestivekex


Fyllning:
3 dl vispgrädde
600 gram philadelphia
1,5 dl strösocker
2 msk vaniljsocker
1 pkt oreo kakor

Dekoration:

Jordgubbar
1 dl vispad grädde
Gör såhär:

Krossa  digestivekakorna i en plast påse . Smält smöret och blanda ihop med dem krossade kakorna. Tryck ut kakblandningen i botten av en form med avtagbar botten. Ställ in i kylen medans du gör fyllningen .

Krossa oreokakorna på samma sätt som du krossade digestivekexen. Vispa grädden hårt och fluffigt . Vispa sedan ihop philadelphia , strösocker och vaniljsocker fluffigt och blanda ihop med den vispade grädden . Blanda ihop väl och häll i den krossade oreon i smeten. Fyll sedan smeten i formen och ställ i frysen i minst en timma.  Vid servering kan du dekorera tårtan med spritsad grädde och jordgubbar . Ta fram ur frysen ca 35 minuter innan servering om du förvarar cheesecaken i frysen. 
Gudomligt god ♥

6
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00