Theddes student 2015

Ok, tröttmössa Nina här!

Får se hur många ggr jag kommer påbörja det här inlägget innan jag somnar och slår mobilen i ansiktet. Har mejlat alla bilder så jag ska kunna blogga ifrån mobilen. Fifan, jag är så trött så jag har huvudvärk. Det blir ingen uppesittarkväll ikväll kan jag säga. 

Kan berätta att det gick sådär att få iväg inlägget igår. Somnade ifrån allt men nu innan dagen börjar på allvar ska jag in med inlägget.

Lovade er ju bilder ifrån vår studentfest i förrgår. Är glad att jag ibland knäpper bilder som bästa paparazzin.

  
  
Morgonen började ju med fix för hela slanten. Allt skulle dukas och göras klart tills vi kom hem. Sen gav vi oss ner på stan för att se studenttåget. Här stod vi och väntade spänt på att han skulle komma. 

   

Jag och Magnus hann fram till honom med blommor och hans plakat. Här bara bröt jag samman lite. Gråten bara kom. Så överväldigande det var….

 

Man kan ju riktigt känna hur det kändes det där. Att gå där och känna att man äntligen klarat den där skolan. Ja i alla för oss som inte fortsatte…. 🙂 

   
      

Här var han i sitt esse! Å den här sidan har han ärvt av mig. Att bli sådär övertaggad av hög musik. Jag är precis likadan så dom skillsen har jag bidragit med. Det var så sjukt härligt att se honom såhär.

   
   

Här stod vi sen och väntade in honom då han skulle komma tillbaka efter flakåket. Milo fick självklart åka med. 🙂 

   
    

Sen brassade dom iväg, han och kompis Rasmus. Här var dom möra och svettiga efter att ha stått och hoppat på flaket i över en timma. Vi köpte vatten åt dom så dom fick svalka sig lite. 

     
  
Sen var det äntligen dags att komma hem och fira. Vi blev nästan 40 pers till kvällen. Alla nära och kära kom och ville fira Thedde. Han var så glad och lycklig. Den bästa dagen i hans liv sa han och jag vet precis hur han känner.  

   

Mina fina stora pojkar! Tyckte t.o.m att dom var så otroligt lika varann på dessa bilder. ❤️

 

Så härlig bild tagen från vårt sovrum. En härlig sommarbild.

  

Tony och jag hann inte sitta så mycket men den här bilden fick vi på oss tillsammans. 🙂

  

  Thedde och några av hans vänner som vi också bjöd. 

  Kattis, Tony och svägerskans Eva. Underbara människor på en och samma bild. 

  Kan ni förstå vilken tur vi hade med vädret? Här satt vi till sent in på natten.

Stora barnens pappa Magnus och hans nya tjej Jeanette. 

  
Min fina fina pojke. Nu börjar livet på allvar. Ska bli så kul att följa dig på din resa.❤️

Nä, nu ska jag försöka somna om lite. Vi hörs igen sen senare….. 

4
Subscribe
Notify of
guest

10 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lena - Gott för själen
9 years ago

Här sitter jag och blir tårögd också. Vilken härlig känsla att äntligen vara klar! Ja, vilken tur med vädret. Jag tänkte på alla studenter (och föräldrar) i fredags, vilken tur med vädret!

Kram Lena

Susanne
Susanne
9 years ago

Hej Nina!
En sån fantastisk dag, ni strålar av kärlek och glädje allihop!
Vad fint ni har ordnat med firandet och festen för Thedde,
ett minne för livet!
Ha en fortsatt trevlig helg, hälsningar Susanne.

Frida
Frida
9 years ago

Åh så himla mkt fina bilder! Ser helt underbart ut! Vilken härlig dag ni fick. Kram <3

Jenny
Jenny
9 years ago

Vilka härliga bilder!!!:-)))
Så fin klänning, Var är den ifrån?

niiinis
niiinis
Reply to  Jenny
9 years ago

Tack! ❤️ Designwerket är den ifrån. Älskar den!

Marie
Marie
9 years ago

Ja var är din klänning ifrån?Så himla fin.

niiinis
niiinis
Reply to  Marie
9 years ago

Designwerket! Älskar den – underbart material!

B-M
B-M
9 years ago

Vilken härlig dag!! Han är så stilig i sin kostym 🙂 Vet precis vad du menar med gråten som helt oväntat bara kommer… Bölade som en gris när mina killar tog studenten, och jag kan fasen knappt ens titta på bilder på studenter utan att hulka lite 😉
Önskar er en fin vecka! Kram

B-M
B-M
9 years ago

Vilken härlig dag!! Han är så stilig i sin kostym 🙂 Vet precis vad du menar med gråten som helt oväntat bara kommer… Bölade som en gris när mina killar tog studenten, och jag kan fasen knappt ens titta på bilder på studenter utan att hulka lite 😉
Önskar er en fin vecka! Kram

Nästa inlägg

Vilken dag!!!

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x