Klänning till midsommar

Har fått en hel del frågor om min klänning jag hade på mig på Theddes student! Det är en klännning från Designwerket som jag bara älskar. Materialet blir aldrig skrynkligt och är dessutom så behagligt på. Har letat på nätet (som tydligen många av er också gjort) om jag hittar klänningen nånstans men den har nog utgått.

designwerket

Hittade en i exakt samma modell och material men med annat mönster HÄR. 

Jag har också fått frågor om jag har några bra tips på klänningar till midsommar? Självklart har jag det! Jag hittade massor med fina på Boozt. Dom har klänningar i alla prisklasser, från lite över hundringen till flera tusen. Här nedan tipsar jag om 5 jättefina härligheter att ha på midsommar.

midsommarklänningar

1) HÄR

Sååå fina klänningar, du hittar alla Boozt klänningar HÄR.  Jag tycker att det är så fint att ha en fin blomkrans eller någon annan hårbonad till klänning. Jag gillar ju att ha saker i håret. Tycker det förhöjer en outfit hur mycket som helst. Det kan vara en blomma, ett hårsmycke, ett hårband eller varför inte en hatt. Här nedan köpte jag skinnband som jag flätade samman och hade i håret.

hårband

love forever håraccessoarer

Kolla bara in alla håraccessoarer och hattar hos Love Forever, du hittar alla HÄR! Jag har flera stycken från just Love Forever, älskar att Terece är så duktig på att ta in sånt i sitt sortiment. 

nelly håraccessoarer

1) HÄR

Jag hittade några fina på Nelly också. Alla deras håraccessoarer hittar du HÄR! 

Japp, där hade ni lite midsommartips såhär på måndagskvällen. Nu ska jag gosa ned mig i soffan med en kopp the. Är sugen på knäckebröd också och tänkte slänga i mig en sån också. Har skött maten idag så jag känner mig riktigt duktig även om jag är lite av banan idag som jag brukar säga. Ha en mysig kväll… ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lisa
8 years ago

Å så fina hår-grejer, det ska jag helt klart fundera på! 😉 Jag ska på bröllop på midsommar å har köpt en supersnygg aprikosfärgad långklänning. Det blir omväxling det mot hur jag brukar gå klädd i sommarstugan på just midsommar annars. Typ fleccetröja, raggsockar å keps. 😛

Cattastroph
8 years ago

Håller med! Sjukt snygg klänning!

Cattastroph
8 years ago

Håller med! Sjukt snygg klänning!

Nästa inlägg

Hemmagjord DAIMGLASS med maränger

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x