Morning!

Godmorgon!

Jag vet knappt vad det är för dag?! Vet ni? Gårdagen ägnades åt att…… Sova. Jag sov av och till under hela dagen. Tack och lov så lekte Milo med sin kompis och Tony påtade i trädgården (han älskar det) så att jag kunde sova. Helt slut är jag. Såhär har det blivit ett par ggr till för mig. Ja efter en hektisk period med lite för mycket att göra. Hade en envis huvudvärk och kände att kroppen bara ville sova igår så jag gav efter och lät den sova. Idag är jag lite krasslig/utsliten och känner mig lite som ett urskitet päron eller överkörd av tåget. Har faktiskt tackat nej till både events och möten idag, man måste lyssna på sin arma kropp när den ber om lugn. 

   

Vi håller på att fixa ett eget litet ”land”. Där fanns redan lite jordgubbar, gräslök och rabarber. Nu har de planterats om och så ska det planteras mer. Lite morötter, sallad, dill, persilja, rosmarin, basilika och sånt. Så härligt att kunna plocka ifrån sin egna trädgård. Apropå påta o trädgården….

  
Har ni sett att min fina vän My ska vara med på Hälsokicken? En jättestor hälsokryss med massa happenings i hälsans tecken! Du kan läsa allt om denna HÄLSOKICKEN resan HÄR. Jag bli i varje fall supertaggad.

Provade min tärnklänning i onsdags och inser att jag måste fortsätta kämpa lite till. Jag får igen den men den sitter jefligt tajt. Som en korvstoppning litegrann. Man kan ju undra varför jag beställt en för liten klänning? Men det har jag inte, jag har beställt den i en storlek som jag trivs med mig själv i. Viktigt att trivas i sig själv, helst när man vet att man inte levt så som man vet att man mår bra av att leva. Hålla sig till nyttig mat i veckorna och sväva ut lite på helgen. Så ska jag leva. Då mår jag som bäst i både kropp och själ. Denna student/flyttvecka har det varit svårt att leva nyttigt. Men det är nu man snabbt ska tillbaka till bra mat och bra vanor igen. Back to promenader och nyttig mat och det känns ljuvligt nu när kroppen är trött, sliten och krasslig. Det är drygt en månad kvar till syrrans bröllop nu och det ska gå hur bea som helst! 

Du, vi hörs igen lite senare! ❤️

6
Subscribe
Notify of
guest

16 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Helena
Helena
8 years ago

Krya på dej nu & var rädd om dig gumman! Bara sov sov & sov nu. Vill att du ska må bra <3

Stor kram

niiinis
niiinis
Reply to  Helena
8 years ago

Gulle dig! Tack! ❤️

Marie
Marie
8 years ago

Klänningen du hade på studentfesten var har du köpt den?

niiinis
niiinis
Reply to  Marie
8 years ago

Designwerket!

Helena
Helena
8 years ago

Krya på dej nu & var rädd om dig gumman! Bara sov sov & sov nu. Vill att du ska må bra <3

Stor kram

niiinis
niiinis
Reply to  Helena
8 years ago

Gulle dig! Tack! ❤️

Marie
Marie
8 years ago

Klänningen du hade på studentfesten var har du köpt den?

niiinis
niiinis
Reply to  Marie
8 years ago

Designwerket!

Frida
Frida
8 years ago

Krya på dig Nina! Känner igen det där med att bli sjuk när man har haft mkt omkring sig, helt slut liksom… Jag kämpar med mina ”mamma” kilon, kommit lite av banan (så svårt tycker jag när man är bortbjuden/vädret börjar bli bättre mkt utefikor mm. MEN jag ska inte ge upp, bara på’t igen!!!
Ha en fin dag!! Kram finis! <3.

jeja
jeja
8 years ago

Vila så e du snart pigg igen =),,,,du ger så mkt energi av det man läser !Ha en bra vecka!

Frida
Frida
8 years ago

Krya på dig Nina! Känner igen det där med att bli sjuk när man har haft mkt omkring sig, helt slut liksom… Jag kämpar med mina ”mamma” kilon, kommit lite av banan (så svårt tycker jag när man är bortbjuden/vädret börjar bli bättre mkt utefikor mm. MEN jag ska inte ge upp, bara på’t igen!!!
Ha en fin dag!! Kram finis! <3.

Thess
Thess
8 years ago

Hej Nina 🙂

Du strålade i din fina klänning på din sons studentfest, sååå himla vacker! Vet nu var den kom ifrån då många har frågat 😉 men då jag ej hittar den på deras webshop så undrar jag om det var längesen du köpte den? Krya på dig fina du!

Kramar från norrland 😀

jeja
jeja
8 years ago

Vila så e du snart pigg igen =),,,,du ger så mkt energi av det man läser !Ha en bra vecka!

Marie
Marie
8 years ago

Jag har också letat efter klänningen på nätet men hittar den inte.

Thess
Thess
8 years ago

Hej Nina 🙂

Du strålade i din fina klänning på din sons studentfest, sååå himla vacker! Vet nu var den kom ifrån då många har frågat 😉 men då jag ej hittar den på deras webshop så undrar jag om det var längesen du köpte den? Krya på dig fina du!

Kramar från norrland 😀

Marie
Marie
8 years ago

Jag har också letat efter klänningen på nätet men hittar den inte.

Nästa inlägg

OREO – cheesecake

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x