Jamen uuuursäkta mig….

…..119 spänn!

Varenda klänning här nedan kostar 119 spänn! Det är ju så man vill köpa fler av varje liksom. Ville bara tipsa, kan ju vara så att du är som mig. Man vet inte vad man känner för på midsommar. Romantiskt blommig, vitt och enkelt eller skirt och spetsigt? Vafasen, vi köper alla 4 så behöver vi inte tänka på vad vi känner för. 🙂

klänningar nelly

HÄR hittar du alla dessa klänningar!

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Maja
Maja
8 years ago

Hej! Jag undrar vad som har hänt med Nindigos rum? Har du helt lagt ner all försäljning? Jag kan inte hitta sidan. Jag beställde en födelsetavla förra året och nu skulle jag vilja beställa några fler, är det möjligt? Skulle så gärna vilja ha lika till mina döttrar.

//Mariana

Josefin
Josefin
8 years ago

Tack för tipset! Klickade hem flera klänningar 🙂

Maja
Maja
8 years ago

Hej! Jag undrar vad som har hänt med Nindigos rum? Har du helt lagt ner all försäljning? Jag kan inte hitta sidan. Jag beställde en födelsetavla förra året och nu skulle jag vilja beställa några fler, är det möjligt? Skulle så gärna vilja ha lika till mina döttrar.

//Mariana

Josefin
Josefin
8 years ago

Tack för tipset! Klickade hem flera klänningar 🙂

Nästa inlägg

Dagen i bilder

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x