Hur kan man?

Godmorgon eller vad man ska säga?
Solskydd och sol är saker vi kan tänka på en vacker solig dag som denna. Andra familjer vaknar upp till tragedi och sorg. En mardröm som är för ond för att tro att den kan vara sann. Igår kväll följde vi allt på TV4 på webben jag och Tony. Så fruktansvärt tragiskt att sånt här ont händer i vårt fina land. Jag blir hatisk. Jag blir också livrädd för jag själv har barn i samma ålder som Lisa var. Igår kväll skulle Elliot vara ute med kompisar och jag höll örnkoll. Thedde åkte till Göteborg för att titta på rugby. Jag höll sms-kontakt och kollade var dom var, hjärtat sved när han inte svarade direkt. Hur ska vi kunna skydda våra barn när de kan bli mördade när de är på väg hem från jobbet, när klockan är halv sju? Jag blir rädd, jag vill låsa in mina barn och beskydda dom från allt ont. Men så kan man ju inte leva, ingen kan leva så. 

  

Jag lider så med deras familj. Jag blir förtvivlad för att någon iskallt kan släcka en ung kvinnas liv på det där sättet. Jag önskar så att de människor som gör sånt här får sona för sina brott på ett eller annat sätt. Blir det inte genom Sveriges mesiga straffsystem så genom karma och kanske när de själva dör. Andra sidan kanske löser det åt oss….. 

Ville bara skriva några rader om detta, vill också sända tankar och styrka till Lisas familj som just nu genomgår något fruktansvärt och tragiskt. Återkommer om en stund. All kärlek till er alla, var rädda om varandra! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

14 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Petra
Petra
9 years ago

Känner likadant…så fruktansvärt hatisk…hur kan man ta sig friheten. Ta sig rätten att göra så. Ta någons liv. Att bestämma att jag avslutar dig här och nu. Det är för mig helt jävla obegripligt. Har massor att göra idag men sitter bara i soffan å kollar sociala medier och nyheterna. Har så ont i hjärtat. Hat är en jobbig känsla. Men så känner jag idag. Och sorg!

Petra
Petra
9 years ago

Känner likadant…så fruktansvärt hatisk…hur kan man ta sig friheten. Ta sig rätten att göra så. Ta någons liv. Att bestämma att jag avslutar dig här och nu. Det är för mig helt jävla obegripligt. Har massor att göra idag men sitter bara i soffan å kollar sociala medier och nyheterna. Har så ont i hjärtat. Hat är en jobbig känsla. Men så känner jag idag. Och sorg!

Berit
Berit
9 years ago

Ja fy vad tragiskt!

Berit
Berit
9 years ago

Ja fy vad tragiskt!

therese
therese
9 years ago

Ja,fy farao…det ska inte kunna ske! Alla tankar går till hennes familj och vänner idag, vilken mardröm de går igenom! Bor inte så långt ifrån lilla Blomberg som är så idylliskt med all underbar natur! Att det kan hända där är helt jävla obegripligt 🙁 tung i själen idag.. Kram och ta hand om dig!

therese
therese
9 years ago

Ja,fy farao…det ska inte kunna ske! Alla tankar går till hennes familj och vänner idag, vilken mardröm de går igenom! Bor inte så långt ifrån lilla Blomberg som är så idylliskt med all underbar natur! Att det kan hända där är helt jävla obegripligt 🙁 tung i själen idag.. Kram och ta hand om dig!

Maria Meijer
Maria Meijer
9 years ago

Idag är en tung dag. Känner mig ledsen och orolig i själen. Jag tänker mycket. Var? När? Hur? Och VARFÖR? Jag förstår inte.. Vill inte heller förstå. Så grymt. Tårarna bränner.
Lilla fina Lisa <3 . Mina tankar är hos dig och de dina.
Ta hand om varandra allihopa <3

Maria Meijer
Maria Meijer
9 years ago

Idag är en tung dag. Känner mig ledsen och orolig i själen. Jag tänker mycket. Var? När? Hur? Och VARFÖR? Jag förstår inte.. Vill inte heller förstå. Så grymt. Tårarna bränner.
Lilla fina Lisa <3 . Mina tankar är hos dig och de dina.
Ta hand om varandra allihopa <3

Jaqueline
Jaqueline
9 years ago

Håller helt med dig man får ont i hela kroppen när sånt fruktansvärt händer. Förstår att du är orolig för dina egna troll som är ute och far.
Såg att en son är i gbg och tittar på rugby. Är han på Viking Cup? I så fall kan jag hålla ett öga på han för din del för jag är där hela helgen. Min svärson har varit med i den engagerande klubben i många år och nu spelar ett av barnbarnen. Så det har blivit en hel del rugbytittande genom åren

Jaqueline
Jaqueline
9 years ago

Håller helt med dig man får ont i hela kroppen när sånt fruktansvärt händer. Förstår att du är orolig för dina egna troll som är ute och far.
Såg att en son är i gbg och tittar på rugby. Är han på Viking Cup? I så fall kan jag hålla ett öga på han för din del för jag är där hela helgen. Min svärson har varit med i den engagerande klubben i många år och nu spelar ett av barnbarnen. Så det har blivit en hel del rugbytittande genom åren

Heléne
Heléne
9 years ago

Har också en 17-åring här hemma, och det är som du säger, man skulle helst vilja låsa in dom. Det är så obegripligt hur någon/några kan göra detta, och man blir så fruktansvärt förbannad, och tyvärr tappar man lite tron på mänskligheten.
Inte för att det hjälper för hennes familj, men hoppas verkligen personerna som ligger bakom det får vad de förtjänar.
Kram♥

Heléne
Heléne
9 years ago

Har också en 17-åring här hemma, och det är som du säger, man skulle helst vilja låsa in dom. Det är så obegripligt hur någon/några kan göra detta, och man blir så fruktansvärt förbannad, och tyvärr tappar man lite tron på mänskligheten.
Inte för att det hjälper för hennes familj, men hoppas verkligen personerna som ligger bakom det får vad de förtjänar.
Kram♥

Louise
Louise
9 years ago

Ja detta men fina fina Lisa är så ofattbart tragiskt =(.
Har blivit helt lamslagen av det då detta har hänt i min bygd, vi bor 2 mil därifrån och där polisen hade sin sambandscentral där bor min mamma.
Kinnekulle är ju så fint och brukar vara en riktig idyll, den har alltid känts så befriad från ondska.
Våra tankar går till hennes familj och många <3 till polisens och allmänhetens stora insats.
Går inte att beskriva den sorg vi alla känner =( . Vila i frid du vackra Lisa

Louise
Louise
9 years ago

Ja detta men fina fina Lisa är så ofattbart tragiskt =(.
Har blivit helt lamslagen av det då detta har hänt i min bygd, vi bor 2 mil därifrån och där polisen hade sin sambandscentral där bor min mamma.
Kinnekulle är ju så fint och brukar vara en riktig idyll, den har alltid känts så befriad från ondska.
Våra tankar går till hennes familj och många <3 till polisens och allmänhetens stora insats.
Går inte att beskriva den sorg vi alla känner =( . Vila i frid du vackra Lisa

Nästa inlägg

Bästa solskyddet!

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x