Bra kräm för män!

yves rocher män 2

yves rocher män

Dagens tips till männen!

Den här krämen…. ja nu ska ni få höra:

En skön, rejält återfuktande anti-age-crème, laddad med aktiva ämnen som fräschar upp och slätar ut huden. Den effektiva formulan är specifikt anpassad för manlig hud och förenar uppiggande guarana med extrakt från havtorn, som boostar hudens spänst och fukt. Crèmen är rik och behaglig men går ändå snabbt in i huden utan att kännas fet. Resultatet: lenare, fastare och slätare hud, med förnyad energi.

Den här har Tony på varje morgon efter duschen. Han ÄLSKAR den…. Han säger t.o.m att han tycker att han känner skillnad. Våra män vill ju också se fräscha och pigga ut liksom. Den här krämen har vunnit inte mindre än två skönhetspriser. De ena är Swedish Beauty & Cometics awards och Danish Beauty Awards 2015.

HÄR hittar du krämen!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Att vända dåliga tankar till positiva!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x